Во сите поголеми маркети ја има кремава. некаде околку 150 - 180 точно незнам Девојки дали можете да ми преорачате која хидрантна крема од Нивеа е најдобра за комбинирана кожа -накај сува на моменти .
Користев долго време Нивеа софт, па менував биотен и уште неколку други, ама пак се вратив на нивеа овој пат nivea care, најтаман ми е.
Malce kasnam so odgovorot. Koristev pred nekoja godina na satva..denskiot mislam deka bese okej ama ne mnogu, pogreska edeen den bamesto od denskiot sum stavila od nokniot liceto ko izgoreno mi bese celoto ko lishai i obicno koga stavam mizam i na ocite stavam ,mislam ocite mi se zapalija infekcija dobiv crveni zar. Od togas ne prosignav ni po denskiot krem
За која возраст е? за постара? Иначе ги користам ноќната и дневната ама еве имало за цело деноноќие,топ!
Незнам за која возраст е ама гледам дека е за избелување на флеки па затоа сакав да ја земам, од каде ги купуваш и колку пари?
Има некоја форумџика од Велес, да ја прашам нешто за една крема за лице што ја правел некој Доктор од Велес? Ви благодарам однапред.
Мало појаснување, не пишува никаде, дознав на еден друг форум, форумџиката ја пофали дека била во мало розево кутивче и дека била многу ефикасна, и дека е правена од некој Доктор од Велес. Мислам дека е Др Смилев, ама не сум сигурна. Штом ќе дознаам, секако ќе споделам.
Јас прашувам за оваа портокаловата на Сатва @Adriana.O што ја има ставено на слика. А за оваа од Велес еве прв пат читам.
Од тинекс ги купувам ама и во Зегин ги има. Не се скапи , околу 200 денари, сум подзаборавила дека сега бебешка користам и така ми стојат не дотрошени..
Прочитав на друг форум така имаа пишувано, не сум ја користела до сега, но планирам да ја земам да пробам, а може да се користе и преку ден и навечер.
@koritsaki @marama @Mishela девојки мислам дека вас ве имам читано дека го користевте флуидот од Логона со нане. Ако не сум грешка, што мислење имате сега за него? Инаку имам така поприлично мрсна т-зона, па прифаќам и други предлози ако имате. Благодарам однапред
Мене не ми одговараат во зима креми со мат ефект, не ми е толку масна кожата. Ама за во лето ми е одличен, многу ми се допаѓа одличен е за под пудра и општо за нега на лицето во тој период. Јас во моментов сум строго на хидратантни креми, пак си ја користам Алверде со дива роза затоа што друго ништо не ми одговара кога времето е постудено.