Моментално Nivea Soft и не би ја сменила сега за сега. Не е премногу мрсна и тамам за сува и комбинирана кожа
Ја користи ли некој кремата на Сатва за лице? Незнам точно како се викаше.Дали дава добри резултати, добра ли е?
ја користев оваа на хемел и многу сум задоволна скроз ми е чисто лицето а сега си купив ноќна nivea visage па ќе видам како ќе делува
Не користам често. Моментално ја имам оваа и друга немам пробано, ама некако ми го прави лицето да ми изгледа како мрсно, а имам нормална кожа Знаете ли некоја добра крема со која нема толку да ми свети лицето?
Kремата што моментално ја користам се вика Dahlia,ја купив од Vero и супер е претходно ја користев Dove но сега решив да сменам и ете оваа решив да ја пробам,не е мрсна веднаш се впива и многу ми се допаѓа.
Пред некој ден ја купив, зашто нејзиниот мирис ме потсетува на мојата младост ...добро де, на моите тинејџерски денови. Росал Фемили...колку ја обожавав кремава, колку само и се израдував што ја чувствувам во моите пори после подолго време
Моментално го користам овој крем. Многу ми одговара бидејќи имам сува кожа и го прави лицето многу меко.