Девојки препорачајте дневна крема хидратантна, некоја добра малку ми е проблематично лицето и во зима суво. Користам биодерма, но ја потрошив ми треба нешто поефтино овој месец, а добро. Инаку алверде не сакам. @Biodevojka ќе ја тагнам, а инакѕ од секоја е добродојден совет
Јас ја купив Ziaja sensitive ноќната и сум многу задоволна. Не содржи парфеми, силикони и минерални масла. Ја видов на видеото кај др.Дреј која имаше доста пофални зборови.
И јас ја купив Хада лабо кремата со хијалуронска киселина. Еве врќд 3 ден ставам сега за сега е супер. Сакав да прашам бидејќи има хијалуронска киселина во составот дали треба да се користи над 30 год? Инаку имам 26..
Пред некоја недела ја земав кремава за лице на Гарниер , беше на попуст некој па реков да ја пробам и да не ја бива , не е страшно. Не ми се допадна, геласта е , леплива откако ќе се упие. Имам забележано по 10 годишното експериментирање со креми , дека на моево лице иако имам масна кожа највеќе ми одговараат кремите што се баш крема - никако геласти по состав. Апсолутен фаворит ми е моментално кремата на Apivita Bee radiant ( лајт верзијата )
Dobro e ne sum edinstvena..I jas imam mrsna koza na koja nikako ne i odgovara gelasta struktura bukvalno samo obicni kremi Site preporacuvaat gel strukturi za vakov tip na koza a mene tolku mi e neprijatno cuvstvoto leplivo i kako maska da imam na liceto..
@Minci13 така е, ме интересираше да ти кажам ете што мислат и другите ама имам ептен искуство со кремите , со сигурност ова можам да го потврдам Други креми во вид на гел што не ми се допаднале - Estee Lauder Day wear matte The body shop seaweed Logona organic mint Balea day cream oil free
Jas posledno se izlazav Sebamed da ja zemam isto taka gel struktura,za moe lice uzas.Ja stavas pudrata se lupi teska e na lice isto iskustvo imav i so Balea nekolku talvi kremi
Слободно користи ја. Хијалуронската киселина е супер за хидратација, само придобивки можеш да имаш, таман ти е.
Гледам доста девојки се распрашале за хада лабо па и јас да поставам некое прашање за истото, конкретно за кремата, не за лосионот, дали е со геласта структура и дали лепи по нанесување? Дали може да се користи на 21 година или има анти ејџ состојки? Ке ја тагнам @Mishela бидејќи знам дека имаш комбинирама кожа како мене а и имаш пишувано за кремава.
По мене, целата линија Хада Лабо е 25+. Сметам дека тогаш е најприкладно да се почне со воведување хијалуронска киселина, а пред тоа навистина нема потреба и за хидратација е доволна и обична хидратантна крема.
Читајќи низ темите дојдов до недоумица, кремата како е правилно да се нанесува, на влажно лице ли ? Исто така и за шеа путер ме интересира, дали на влажно лице се нанесува, како е правилно ? @Biodevojka
Хада Лабо јас ја земав од ДМ, им беше на попуст, околу 740 денари. Обично чистам лице, прскам водата од роза на Алверде и мачкам крема за навечер. Треба да воведам некој нов чекор со кремава за да има најмногу ефект? Вака, после некој ден користење, океј ми е, насабајле гледам највеќе разлика зашто многу освежено ми изгледа лицето.