Сестра ми е со сува кожа и користи еуцерин пх5 или еуцерин атопик контрол (за зимен период) Јас имам комбинирана , последно ја купив оваа на Балеа q10, не е лоша за парите
Дали имате користено некоја од овие креми? Како сте задоволни? Јас имам комбинирана со мрсна Т - зона.
Јас ја користам на Конопка за масна кожа и не планирам да ја сменам за брзо време. Многу ми се свиѓа, веднаш се впива и преубаво мириса, баш на свежина и чистота
Конопка скоро месец дена, засега совршена за секој ден и како подлога за пудра. Комбинирана кожа имам, не е масна инаку. Цена 320-350.
Да, и воопшто не ми светнува лицето барем 6-7 саати. Мене веднаш ми се впива кремата, 20тина секунди откако ќе ја нанесам. А имам прилично масна Т-зона и од цел живот што сум пробувала и барала разни крема, оваа е првата што ми е погодена.
земав од Fleurance таа со алое вера. се надевам дека ќе помогне и нема да ми создаде акни. си мислам да ја земам и маслото од алверде
од тоа што ми е многу сува си реков да ги земам и двете но се надевам дека на fleurance ќе ми врши работа
Девојки дали некоја ја има користено кремата на конопка за сува кожа и како сте задоволни? Сменив 300 креми и никоја не ми се погодува на лицево.
Одлична е стварно! Јас си ја земав во комплет и со тоникот за лице од Конопка и многу ми одговара, а мирисот баш како што кажа прекрасен.
Bellina, има штанд во City mall и Ramstore, а имаат и продавница некаде кај Зебра ама не сум била. На мапа ќе се снајдеш Баш се мислев каков тоник да земам во наредниов период, ако се покаже добар - го земам!
Преку ден Лореал кремот Hydra Expert или оној на Биотен со невен, а пред спиење ноќниот на Лореал со хијалурон, во ДМ беше намален за 395 денари го земав лилаково пакување.
Koga ke izlezam nadvor licevo mi e osetlivo mi crveni od stud posebno flekive sto gi imam .. Mi treba krema za zastita od stud .. Imam kombinirana/mrsna koza predlozete..