Во Сити Мол има Белина штанд пред Ваикики и имаат продавница зад Цветен пазар. И Рамстор има штанд мислам.
Дали мислиш на таа крема со ајдучка трева? Ако да, тогаш во Белина сигурно ја има, на сајтот и во дуќанот.
Немам нарачано онлајн досега, во продавницата бев тогаш кога разгледував. Прашај ги на мејл или јави им се, не верувам да не дадат одговор. Еве контакт.
Јас нарачав денес, на фејсбук им пишав порака, одговорија за 1 час и денес ја предале нарачката на пошта.
Дали во македонија има крема како tretioin да ја добиеш на рецепта, или некој линк за слична од интернет да се нарача без многу шипинг. A да не е defferin крема?
@Isabela23 Јас ја купив од Германија. Во Мк мислам можеш да ја најдеш во Зегин аптеките, исто така провери Космо и ДМ.
Имам комбинирана кожа? Суви образи и нормално чело и нос (на лето ми се мрсни). До сега (едно година дена конзистентно) ги користев дневната и ноќната на Алверде со роза. Сакам да променам, бидејќи како да ми станаа тешки. Наназад 10 страни во темава гледам горе-доле истите креми ги препорачувате. Па сега заглавив двоумејќи се помеѓу 3: 1. Moisturising Cream with Aloe Vera на "Fleurance Nature" 2. Една од оние на "Dr. Konopka's" (гледам најмногу ја предлагате онаа Calming, но некој некаде спомна дека е за мрсна? Да не ми ја доосуши кожата? Иако "calming" звучи убаво) 3. Skin Food Light на "Weleda" Гледам дека горе-доле цените им се слични, од 350-650 ако не сум разбрала грешно. Па што велите, која да ја испробам?
Мене кремата од Конопка calming воопшто не ми одговара. И' дадов повеќе шанси, не ме исфрла, ама пребрзо ми светнува лицето со неа, што не е случај со други креми и масла што ги користам. А, се загледав во тој виолетовиот smoothing серум, ама маслото од пченица е многу комедогено, така да, би го избегнала.
За лице и за тело е. Ја имате употребувано? Ме интересира каков е ефектот на лице, дали сте задоволни
Од овие 3 што ги наведе, само втората ја имам пробано (сеуште ја користам) и сум реално многу задоволна. Ја користам во комбинација со тоник за ист тип на кожа - мрсна. Така што ако ти имаш сува, не знам дали ќе ти одговара баш, иако е индивидуално искуство. На некој што се вика „му легнува”, на некој пак не. За Skin Food имам слушано и читано пофални зборови, но не можам да ти потврдам од лично искуство. Fleurance немам никогаш користено.
Хмм....баш ме стави во мисла сеа за серумчето... А планирав да си го нарачам од Ecco Verde (5,19€) баш пред некој ден го меркав, а поготово што прочитав и пофални зборови од @Biodevojka.
Ги имаше, но незнам дали сеуште. Јас ја користев нивната козметика додека ја увезуваа. Српска е, "Фрушка гора" се вика. Јас сапуните ги користев, стиковите за под пазуви, балсам за усни, но кремава ја немам користено, а не се сомневам дека е добра од искуство од другите нивни производи.