Балеа кремите ги има само во дм, околу 170 е една....имаат лесна структура, доколку бараш нешто по интензивно имаат и intensive верзија со уреа
дали може некој да ми каже дали производите на Neutrogena ги има и во аптекиве ? или да ми препорачате некоја oil-free крема за лице ?
Убава е, но мене (конкретно оваа не ми е погодена за мојот тип на кожа). Инаку, ок е, брзо впива, мирисот не и е нешто посебен, но ја храни кожата (нели е збогатена со вит. А, Е)
Dali nekoj ja ima koristeno kremava od oriflame? @Biodevojka ke mozes li da mi kazes spored sostojkive kakva e kremava? Fala ti mnogu
Во ниеден Зегин ја немаат? Замоли на компјутер да ти проверат каде има на залиха. Инаку, јас последен пат ја купив во аптеката во Капитол мол, не знам како се вика.
Јас ја барам оваа но не можам да ја најдам во Зегин ја нема? На зиаја ја нема конкретно таа во ДМ, освен во нивните продавници каде може да се најде?
Можно е да ја има во Зегин , јас ја купив од локален маркет а таму имаше од оваа и од лимон и од арган само тие три вида , знам тука ја спомнуваат и од краставица, ја имаш таа користено?
дечки дали знаете каде можам да ја најдам кремата на Neutrogena - oil free? цел град го превртев,и дрогерии и аптеки нигде ја нема
Јас ги користам кремите на зиаја од козјо млеко. Ноќната ја користам навечер, а преку ден од nivea soft ставам. Супер ми е комбинацијава.
Јас ја користам таа што е плус со пудра.. Имам комбинирана кожа со мрсна Т зона . Презадоволна сум скоро еве 2 год кај што ми е. Ја користам преку лето и супер ми е на лицето, воопшто не ми се мрси кожата. Самата крем/пудра се прилагодува на нијансата на лицето.. Сестрами ја има обичната ( без пудра ) исто и таа е ептен задоволна. Е сега дека со фактор е не ставам на очи дека пецка .
И јас сакам да ја земам таа со пудра, само не знам дали ќе ми одговара зошто имам светол тен, а кремата има само една нијанса и ми изгледа прилично темна