Исто и јас имам светол тен . Нема гајле се прилагодува. Во аптека ќе ти кажат која е најблиску до твојот тен. еве од моето..
Има страна cosdna каде можеш да го пишеш името на производот или некоја состојка и ќе ти каже детално.
Ми треба препорака за добар крем со спф, меѓутоа да е со природни состојки и нешто како флуид да можам да го ставам и под шминка.
Каква кожа имаш? Доколку ти е сува/нормална, ти го препорачувам овој: Го земав пред некое време, многу лесен крем, хидрира убаво, се впива и не остава бело на лицето.
Ти благодарам, баш таква кожа имам нормална кон сува. Каде можам да го најдам кремов и која му е цената?
Кaј нaс јa имa сaмo oвaa кoлекцијa и нештo oд clean and clear. Ги имa тинекс првoмaјскa и тинекс кoнчaр нештo ситнo вo верo џaмбo
Искрено не сум баш сигурна за во Мк. Ако не се лажам, во Зегин ги има производите на Веледа. Исто така и Космо. Доколку некоја феминка знае, нека помогне Инаку јас го земав 15 евра од парфимерија Даглас.
Во Космо прашував ги немаат, а во Зегин ги има ама конкретно за оваа незнам. Ги имаше скин фуд и лајт верзијата во Зегин во Сити мол.
Да, совршена ми е благодарение на тебе и на уште некоја членка што ми ја предложивте (фала ви) Поубава крема сум немала, а вечна борба имав која да ја купам. Во план сум да си ја земам и оваа со спф што ја предложуваш само да ја побарам.
Може ли да ми препорачате некоја помада за машко мислам дека имам нормална кожа. Имам пробано од бекутан и од нивеа плавата, но не ми се допаѓаат. сакам да почнам да користам, бидејќи кај носо многу често после туширање кожата ми се лупи и многу грдо изгледа
Како прво, грешка што се прави кај кожата со акни е пресушувањето на кожата, зашто на тој начин се уништува природниот заштитен слој на кожата, неопходно е да се заштити и потхрани токму овој заштитен слој. Мене нај идеална ми е козметиката на Цептер, малку е поскапа, но за порцеланскиот тен вреди. https://shop.zepter.com/Cosmetics/Women/Articles/Swisso-Logical