Alverde дива роза.Има дневен и ноќен крем, исто така и спреј.Јас ја користам дневната повеќе од година дена и сум задоволна. А исто така може да ги разгледаш кремите од Nivea, еднаш ставив од кај другарка и лицето ми беше баш убаво хидратирано.
Таа што ја пробав беше Nivea soft, но не баш оваа амбалажа. Отиди во некоја аптека и разгледај ги сите soft и ќе одбереш според декларација што најмногу ти одговара.
http://alittlemakeupobsessed.blogspot.com/2015/12/uriage-hyseac-3-regul.html?m=1 Ја користам оваа крема.
Девојки, препорака за дневна хидратантна крема за комбинирана кожа, со мрсна Т-зона, склона кон акни? Исто и ноќна ми треба, а може да биде и истата. Моментално користам Gerovital plant, sebum control, acnee stop, и лицето ми е чисто, но многу безживотно делува и светнувам за еден час,а носот и образите ми се лупат. Ми треба нешто многу хидратантно ама воедно да спречи појава на нови акни.
За дневна крема разгледај ја Uriage Hyseac MAT' хидратантна е,матира и регулира себум.Ноќна види ја Uriage Hyseac 3-Regul
The Body Shop Vitamin E - all skin types. Ме фаќа паника од каде ќе ја купувам понатаму, имам уште за еден месец.
Дали Алверде има некој добар тоник? Имам проширени пори Или препорачајте ми некој друг немора на Алверде.
Jas go koristev tonikot na Alverde od crvenata linija za problematicna koza,cist alkohol.Mi ja izdehidrira kozata lom Ti go preporacuvam na Afrodita od kamilica bez alkohol e odlicen,ili poeftina varijanta na tonik Balea rozeviot i toj e bez alkohol
Мене не ми се допаѓаше таа жолтата крема на Клиник. Ја имав баш таа наменета за масна кожа, и тоа 125мл пакување, мислев ќе ми одговара. Не ми се впиваше во кожата целосно. И ми беше леплива. Ако имаш можност пробај некое мало пакување. Мене од Клиник оваа ми била топ од секогаш, полна е со антиоксиданси
Не, ете ако знае нека пише некој друг Немам проблеми со лицето, освен што ми се мрси некогаш повеќе од што треба