Има некој пробано од fancy handy крем или серум и да сподели мислење? Гледам имаат попуст па дали се добри?
И јас имав такво искуство, имам комбинирана кожа. Ми беше леплива, не упива добро, неколку пати и дадов шанса и ја баталив.
у други аптеки локални имам гледано доста производи на еуцерин.Дм и Космо не,ниту обичен тинекс/веро маркет
Moze li nekoj da mi preporaca krema za sekoj den za osetliva koza sklona na crvenila ,a da ne e mnogu mrsna (da ne e kako pavloviceva i nivea)?
Bioderma sensibo ar. Од истата линија има обична крема, со spf, мицеларна вода, гел за миење... Одлична е, не е масна, брзо се впива и го смирува црвенилото.
И јас земав пред неколку дена Eucerin aquaporin навистина е добра. Сакам да ја земам и ноќната крема ама дане е многу се мислам
Hada Labo Tokyo - хидратантна крема со хијалуронска киселина (не таа со anti age состојки). Одлична крема, дури и за мојата комбинирана кожа, иако е доста мрсна на допир. Одлично легнува и под шминка.
Jас ја користам оваа од Биотен, воопшто не е мрсна, кожата ја прави мека, а и воопшто не е скапа. Ја купив во dm
Јас уште малку ке полнам 25години до сега користев Лореал за хидрирање на лицето а сега се префрлив на Eucerin coenzyme Q10 i Eucerin hyaluron filler serumot za hidriranje na kozata.
Zdravo feminki. Gledam po forumov odredeni devojki ja falat kozmetikata na afrodita, citav i za dnevniot Krem od neven, megutoa barav go nemase pa kako zamena ja zemav ovaa pretpostavuvam nema nekoja razlika samo sto ovaa e univerzalna. Eve go i sostavot pa nekoj ako se razbira povekje da mi kaze dali e vo red da ja koristam ovaa za lice ili da baram nesto drugo. Inace imam normalna koza vo odredeni periodi i suva.