Не се сеќавам која феминка ми ја препорача, за сува кожа е кремава. Фина е и не е многу скапа но мене многу интензивно ми мириса не верувам дека пак би ја користела
Девојки,која е поубава? Ако ги имате двете користено уште поубаво,ама ќе биде добро и само ако ми кажете искуства за една од овие..
Здраво.Јас сум нова тука Првично го направив профилов да ве прашам нешто.Користам крема за лице од Deliplus, Oliva. Се работи за шпанска крема, која ја купив лани кога бев на одмор.Преубава е, од тогаш неам ни мозолчиња, ни сува кожа.Многу добро ми се совпадна со лицето, а јас ретко кога да најдам добра крема.Епа сега се прашувам дали овде некој од вас ја има видено да се продава?Ако ја имате ви се молам кажете ми каде ја има
Да ја имам користено, а на зима таа за сува кожа и многу сум задоволна. Не ја менувам, освен можеби за Витаминска крема во итни случаеви. Ја препорачувам дека брзо се упива и ја потхранува кожата. Како поеластична е.Сепак кај секој е индивидуално дали ќе го прима или не.Инаку ја бива
Се извинувам, дури сега го гледам прашањето, 6 месеца касније... Као што гледам на вебсајтот на Vichy, Aqualia Thermal ја препорачуваат за лица од 20 години старост. Не е од кремите кои имаат состојки за зрела кожа како хиалуронска киселина и ретинол, туку само ја одржува влажноста на лицето. Цената е околу 1200, зависно од аптеката. Се навлеков но ништо друго не ми одговара на лицето освен Vichy http://www.vichyconsult.si/local/hr-hr/aqualia-thermal/mypage.aspx#MainAdvantages
Која крема би била најпогодна за мрсна кожа? Уште да биде погодна и како подлога за шминка, многу ќе ви бидам благодарна. Јас ја користам периодично на Dove и Докторс, ама чувствувам потреба за промена.
Мишела јас сум многу задоволна од оваа од Авон. Одма се упива, убаво мазно го прави лицето, плус не е скапа.
Ја користам оваа крема за лице, откако знам за себе, само порано како помала ја користев Солеа универзалната , таа е многу помрсна, а откако искочи оваа заштитната, не би ја менувала за ништо. Многупати имам пробано да ја сменам , ама сум се покајала навистина. Малку остава бело, ама кога добро ќе се размачка е ок, плус содржи цинк оксид а викаат за мрсна кожа бил добар. Јас сум задоволна, барем не ми излегуваат акни, меко ми е лицето, и нежно. Добра е и за подлога за пудра, значи ја косистам за се, наутро, навечер кога ставам пудра... Solea baby на 21 година, па добро што не навистина не знам каква би ми одговарала друга,а сега за сега не планирам ни да ја менувам до кај 25 додека не почнам да ставам креми против ситни брчки
Имам мешана кожа па се мислам помеѓу Nivea i Solea. Што мислите која е подобра? И ако знаете која е помалце масна писете Фала
Ако мислиш на класичната плава Nivea таа е мрсна и повеќе е за сува кожа,а и Soleata е мрсна но од Nivea имаш и други видови кои се наменети за нормална,комбинирана и мрсна кожа,разгледај си на сајтот на Nivea си пишува која за кој тип на кожа е.
И јас почнав да користам од оваа линија на креми, само таа што е гел крем со краставица, нешто поубаво нема, лицето мазно уште попрвата недела не е мрсно на т зоната и одлична е како подлога за пудра мајка ми ја порачала за неа истата ама со комплекс против стареење со црвено мислам дека беше и ептен е задоволно ,татко ми и рекол - многу си обелена во лицето нешто подмладена а кремите се по 120 денари вреди да се проба