Garnier за мрсна кожа (зелена е амбалажата) таа ќе ти одговара. Јас сум презадоволна а и ја користам како подлога за шминка
Погоден е кремов за млада кожа? Пошто ако е за позрела, ми фуфка уште сега да почнам да го користам. И цена, фотка од кремот, може? Овој го користела некоја за да ми каже цена, ово оно? Мене најбитно ми е да биде за комбинирана/мрсна кожа и да е погоден за моите 18 години.
јас ја користам кремата на essence за комбинирана кожа... на мојата кожа добро одговара, немам повеќе проблем со акни откако ја купив..
Сега користам ваков крем, од Авон е исто, многу убаво мириса и го прави лицето многу нежно и за разлика од претходниот крем од Авон што го имав со краставица и алое, кој ми правеше како прашинка кога го користев како подлога за пудра, овој крем е супер!
Ги има ли некој употребувано Neutrogena cream , Neutrogena lotion да ми каже за квалитетот. Имам стварно многу сува кожа и ме интересира дали ќе ми помогнат.
Девојки ме интересира за кремава Здраве, дали е погодна и за сува кожа, ама екстремно сува кожа и дали навистина делува против акни? И најбитното каде може да ја набавам во реон на Лисиче-Аеродром зошто јас досега не сум ја сретнала по маркетиве? Инаку веќе долго време користам Бекутан, ама очигледно лицето ми е презаситено па често се исфрлам, имам уште неколку пати да ставам т.е. неколку дена па мислев да побарам од оваа Здраве да ја пробам доста позитивни критики прочитав низ темиве.
Кремата Здраве ја користев пред неколку години кога имав страшни проблеми со алергија и многу ми ја смируваше кожата, а за акни не знам како делува.Инаку се продава на пазар, по оние тезгине за козметика и цената мислам дека е околу 50 денари
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... F0L-adTCCn НАЈДОБРА ДОЛГО ВРЕМЕ ЈА КОРИСТАМ А ИМАМ СУВА КОЖА И ЈА ПРАВИ ТАКА НЕЖНА МЕКА И ЧИСТО Е ЛИЦЕТО МНОГУ,ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ КОЈА ЦЕНА Е ПАВЛОВИЧЕВА ОРГИНАЛОТ ПОВЕЌЕ МИ ЈА ПОФАЛИЛЕ ПА БИ ЈА ПРОБАЛА ТАКА ЗА ДА ВИДАМ БАШ http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 6w65XtDqnQ ПОЗДРАВ
Оригиналната павловичевата мислам дека ја земав негде околу 185 денари, не се сеќавам баш точно пошто ја земав пред неколку месеци ама не е поскапа од 200 денари.
Купив денес Здраве ама полесна крема е оваа, за разлика од таа обичната Здраве. За ноќна Здраве ми е супер, никоја не се покажала така добро џабе скапи креми сум купувала кога оваа за ич пари а прекрасна. Ај ќе видиме оваа верзија како ќе се покаже, се надевам полесно се размачкува за разлика од обичнава која е некако малку потешка. Ќе ја користам од денес па натаму па ќе ве известам за ефектот. Пишува дека помага против акни, алергии, раздразнета кожа, воспаленија и за разлика од обичнава е во хартиена кутија па внатре кремава. Инаку како дневна крема користам Нивеа софт моментално и не е лоша