Olival ја има во ДМ и Тесори ди Маре, а другиве две на сајтот на Белина. Таа е единствена крема без мирис која може да ти ја препорачам на природна база.Поздрав. Ете него го заборавив. Одличен е многу подобар од претходните две (Оливал и Натура сиберика).
Ова на сликата е серум, а од истава линија има и дневна и ноќна крема. Јас ги користев и дневната и ноќната пред околу 5 години и бев многу задоволна (ги имав сменето поради возраста ) Малку се погусти од вообичаените креми за масна кожа, ама воопшто не ми го мастеа лицето мене
Кремите од оваа линија им се убави, ја користев оваа, сега користам една анти ејџ, и користев за околу очи една, од сите сум задоволна. На кожата на лицето и даваат здрав сјај, не ја прават дополнително масна или безживотна.
Пиши им на страната на фб или инста и прашај ги. Доста ажурно ја водат, би требало брзо да добиеш инфо.
Devojki dali nekoj ja ima koristeno tonalnata krem spf50 na Freezyderm? Imam masna koza Ako ne preporacajte mi nekoja krema so spf koja ke bide za masna koza.
Ова на Хада Лабо не може да се користи наместо крем. Мора одозгора да ставиш крем, во спротивно хијалуронот ќе ја извлече сета влага од кожата. А со кремот, ќе се блокира тоа извлекување на водата. А мислам дека и серумов на Балеа не се користи без крем одозгора. Членката праша за флуид НАМЕСТО крем за лице. Јас лично немам искуство со таков тип на креми.