Кремата на Конопка ми се допаѓа, во комбинација со млекото за чистење на Оливал е добитна комбинација. Лицето ми стана меко, мазно, а и акните што ми излегоа на долниот дел од лицето пред да почнам да ги користам производиве ми се изгубија, остана некоја мала флека само (се надевам нема пак да се појават). Имам комбинирана кожа и многу ми се мрсеше Т зоната. Со комбинацијава многу малку се мрси тој дел, и после толку време лицето почна да ми добива здрав сјај. Сакав да те прашам дали пената за миење исто на Оливал е ок, сакам да ја земам. Сакам од срце да ти се заблагодарам за советите што ги даваш, мене лично премногу ми помогна
Која крема конкретно , јас ја имав жолтата и не ми беше ништо посебно некако многу ми го мастеше лицето ?
Драга многу се радувам ти си трета која неделава ми пиша да ми се заблагодари за кремот на Конопка. Многу ми е мило што ти помогна комбинацијата. Пената на Оливал ја немам пробано не можам да гарантирам, не го знам ефектот, ама ако сакаш пена во тој случај земи ја на Натура Сиберика за масна кожа. Таа ја имам пробано и гарантирам дека е нежна, убаво измива а не ја суши кожата. Еве на која пена мислам Те гушкам...
Штом така, оваа ќе ја земам. Си ме спасила од акни, од чувство на затегнатост, од светнато лице еден саат по нанесување на крема. Фала ти уште еднаш од срце. Праќам и јас прегратки
Феминки да не знаете каде можам да ја најдам оваа крема (Скопје или Куманово евентуално): Побарав на tinex ја немале, само другата варијанта "gel-cream dry skin" и "water-gel", исто и на една од аптеките Zegin.
Како што напишав горе, ја нема ни во cosmo tinex ни во Zegin (ги прашав и на фб и ми рекоа дека немаат од оваа).
Dali ja imate koristsno Pantenol krema, dali e za sekojdnevna upotreba? dali ja ima po nasite apteki?
Јас Sophor japonica ja имам користено , имам масна кожа и ми беше супер. Густичка е ама не го масти лицето воопшто
Кажете ми некоја крема за лице ама за мрсна кожа? Колку да ми ја хидрира зимно време и да не ми е зејтин лицето после кремата
Јас i Јас ја користам тоналната крема а имам масна кожа сколна кон иритација- кремата не ме иритира и не ме исфрла дополнително мегутоа воопшто не е мат, светнувам по 1 саат од аплицирање на истата.
Здраво девојки, би сакала да ми препорачате добра крема за сува кожа? И како да ги третирам лицето, бидејќи имав нормална кожа ама одкако се вратив од одмор кожата ми е премногу сува иако ставав фактор50ка гледав да не изгорам, не знам што се случи. Баш и девојката што ме шминка ми рече дека многу сува кожа имам.
Ти ја препорачувам Weleda Skin Food Light, ја користев лани, многу убава крема. Исто така ако си во можност, да ја најдеш од некаде i+m hydro perform, таа ја користам моментално, уште поубава е. И јас имам сува кожа, поготово кога е поладно времето, но овие две креми во нормала ми ја вратија. Доколку ти треба уште некаква информација, слободно пиши ми лп.