Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каква крема за лице користите?

Дискусија во 'Лице' започната од SpoiledBaby, 22 април 2010.

1. Arja

Arja Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2016
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.349
    https://www.dm.de/alverde-naturkosm...hydro-cremegel-meeresalge-p4010355383037.html
    Јас ја имам користено оваа и бев доста задоволна. Добро ја хидрира кожата и се исплати за цената. Имам мрсна накај комбинирана кожа инаку.

На boo3 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Имам серум со хијалуронска киселина на Еуцерин. Брзо упива, мириса прекрасно и бидејќи навечер го аплицирам, сабајле кога ќе станам, лицето ми е свежо, мазно, со радијантен изглед. После него ставам крема на Vichy. Комбинација комбо за топ кожа:)
    eucerin-hyaluron-filler-moisture-booster-30ml.jpg

На firequeenn, Aztec, koritsaki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Aztec

Aztec Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2020
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    739
    И јас го користам некое време и навистина ми се допаѓа. Веднаш по нанесување чувствувам разлика, кожата е plumped. Инаку имаат и креми од оваа линија за 30+. Претпоставувам имаат за различен тип на кожа.:)

На GrimTheReaper му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bellaa1234

Bellaa1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2020
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    984
    Blagodaram za sovetot, bas ke ja probam. Kade moze da se najde i kolku cini?

5. Biodevojka

Biodevojka Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво драга го има на bellina.mk околу 885 мкд. Имам направено и рецензија ако те интересира еве ти линк од рецензија на истиот. Поздрав

https://biodevojka.blogspot.com/2020/12/blog-post.html

На душленце, Bellaa1234 и poppie им се допаѓа ова.
  6. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Ја зедов минатата недела од Зегин на намаление. Презадоволна сум засега.
    Перидов слабо пудри користам па се почастив со кремава колку да ми мине кефот, ама баш се погоди!
    e05394b4d4ffc2e6c050822b1f92de28.jpg

На hermosa, poppie и GrimTheReaper им се допаѓа ова.
  7. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Уште малце ќе ми се потроши дневната крема. Од кој аспект си задоволна? Сакам повторно или Vichy или Eucerin da земам.

На poppie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Подолго време ја држи кожата хидрирана за разлика од претходните креми што ги користев.И после неколку часа лицето на допир е меко и хидрирано. Јас периодов сум во трка со времето и немам време баш да се средувам и да се тинтрам ко претходно па ова ми е идеално решение.
    И еуцеринот беа на намаление во зегин, кремата(обичната)беше околу 300 ден намале на од 550. До кога им трае попустот не знам. Јас од еуцерин
    CC cream не сум задоволна, 2 тона имаат само едниот премногу светол ми е а другиот темен. Го зедов посветлиот и се зезнав.Кремата не сум ја пробала ама не верувам да е подобра од Vichy.
    Нема грешка со оваа линија,порано пудрата ја користев од Vichy и не оксидираше на мене со часови.

На GrimTheReaper му/ѝ се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Приметив дека делот од лицето кај слепоочници од време на време ми се суши и како корупки имам.
    Веројатно настанува од некој препарат или пак од променливово време овде.

Што да земам како превентива за тој дел само?!

10. Zumbulce9

Zumbulce9 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    875
    @Biodevojka дали може да ми кажеш дали е добар составот на кремава? 20210102_171525.jpg

11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.951
    Допаѓања:
    123.539
    Моментално , заради маскиве :( биодерма за комбиниран кожа.

12. Biodevojka

Biodevojka Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво драга мене лично не ми се допаѓа. Нјнапред поради хемиските филтри (сигурно е крем со спф) потоа доста е хемиска како производ има по некој силикон, акрилати итн. Кажи ми каков производ бараш и за која намена па можеби ќе можам да ти помогнам. Поздрав

На Zumbulce9 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Zumbulce9

Zumbulce9 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    875
    @Biodevojka ти благодарам многу за одговорот. Баш се изненадив за кремава, имав слушнато убави работи. Од Uriage е,затоа ја земав мислев природна козметика и плус заради добрите рецензии. Има спф и е antiredness . Имам склоност кон вцрвенување на кожата и еднаш на козметичар ми кажаа купероза дека имам. Во моментов дојам и затоа сакав некоја природна козметика, ама ете лош избор сум направила. Сакам хидратантна и антиејџ крема, 37 години имам,кожата ми е чувствителна претпоставувам заради црвенилото кое ми се појавува иако не го имам целовреме, најчесто топло кога ми е или алкохол кога ќе се напијам, други проблеми немам,чиста кожа, убав тен, брчки мимички на чело.

14. Gi.ir.ll192

Gi.ir.ll192 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2019
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    756
    Ја користам Fleurance nature со алое вера и сум многу задоволна, но ми е прикрај. Се двоумам дали повтороно да ја земам истата или да ја пробам Weleda skin food.
    Искуство со Weleda skin food?

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Кога ќе ти се потроши таа, пробај ги Natura Siberica дневната и ноќната крема за комбинирана кожа, ги има во Белина презадоволна ќе бидеш.

На eli25 и koritsaki им се допаѓа ова.
  16. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Дали има некој искуство со кремата на Афродита со бадем? Дали е добра за комбинирана кожа?

17. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.873
    Допаѓања:
    5.210
    Повеќе е за нормална накај сува кожа или за пред спиење ако не ти е важно дали ќе светнеш. Но убаво хидрира. И општо од кремите на Афродита сум задоволна.

На prominent му/ѝ се допаѓа ова.
  18. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Па генерално таква е и мојата кожа, само на Т-зоната знае да се масти и тоа само во одредени денови од месецот.
    Ми треба нешто за хидратација, така што ќе ја пробам.
    Видов и една крема од невен, исто од Афродита... да не си ја пробала и таа?

19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.873
    Допаѓања:
    5.210
    Имав од невен одамна но како во метална кутија беше и многу ми беше мрсна, како мелем беше. Види ја таа со бадем или со арган, таа ми се допаѓаше исто.

На prominent му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Irisae

Irisae Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2020
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    213

Дали сте ја користеле оваа крема на Виши? Моментално е на попуст состојките се добри и според рецензиите на интернет доста ја фалат за изедначување на тенот, темни дамки и пополнување брчки..