Natura siberica Snow cladonia La roche posay toleriane Овие се за нормална-комбинирана до масна кожа.
Natura Siberica Sophora Japonica day and night cream Имаш посебно дневна крема, посебно ноќна ама предобри се. Мислам покрај нив имаш и на Биодерма Хидра Био со плаво капаче. Овие три не ги менувам за ништо. За комбинирана кожа.
Zdravo,dali nekoj gi koristel kremite na frezyderm, sega gledam I serum imaat pa da kaze iskustvo..blagodaram
Сакам да ја пробам оваа крема на Алверде, скин фуд, ја видов на стори на ДМ. Ме интересира дали е ок составот, па да ја пробам откако ќе ја потрошам Веледа скин фуд, како поефтина варијанта. Па ако знае некој нека пише.
Тамам се решив да ги разгледам кремите на Натура сиберика на Белина, гледам страницата не функционира Има некоја измена или проблем нешто?
Некои од вас со искуство од кремите на ЕуроФарм, LEA? Особено ме интерисира за некои против стареење/против брчки? Имам чуено дека се ефективни и со добри состојки.
Ептен сум задоволна! Лесна крема која вреди за парите. Што е најдобро нема многу од 'лошите' состојки. Не дека многу се разбирам, но мислам дека реално има разлика, не е леплива, брзо се суши, и со секојдневно користење ептен убаво си го чувствувам лицето.