Mene ovie kremi mi predizvikaa pojava na crnki na liceto, mozes da gi probas na balea med i utrinskata i noknata se mnogu lesni, brzo se vpivaat i mnogu pristapna cena
До скоро лечев акни, ќе може ли некој да сподели некоја крема за хидратација која што нема да ми направи некој проблем на лицето, нови акни?
Овие креми се супер, не предизвикуваат акни, само што не ја хидрираат многу кожата. Скроз обична крема без мирис, убаво го хидрира лицето и не предизвикува акни. Ја немам пробано, но моментално имам тестер од друга крема од овој бренд и многу ми се допаѓа како го хидрира лицето, па би ја купил оваа крема во иднина.
Ти ја препорачувам натура сиберика ноќната крема, одлична е. Исто така и дневната кремата од истата линија. Тие имаат мал фактор 15 за во зима е океј,додека за во лето ќе си ставаш и спф плус.
Dr.Hauschka во аптеките, сега 20% имаат попуст. Натура сиберика на bеllina.mk или во нивниот био шоп во Капиштец
Го нема кај нас, види на iherb.com Јас го користам кремот на Cerave и cicaplast baume од LRP и сум задоволна од двата.
Дали некој ги користи производите на Cerave гледам на iherb ги има па сакам да нарачам. Мислам дека се доста исплатливи зошто се големи амбалажите, само не знам за квалитет. Многу ги форсираат дерматолозиве ама нели тоа може да биде само добра реклама.
Крема за лице имам пробано и гел за миење ама не ми се допаднас воопшто , ептен се форсирани производи
Јас го мијам лицето со гелот на LRP Effaclar, а бидејќи имам од сува до нормална кожа, ми треба нешто да ја компензирам на некој начин. Го користам тој гел затоа што само тој ми ги чисти closed comedones. И во потрага сум по некомедогена крема за сува кожа. Ако имате некој предлог слободно предложете.