Зашто? Јас не користам крема ама користам пилинг еден и предобар ми е... И според состојките е мн подобар од други 3 пати поскапи пилинзи..
Препорака за крема БЕЗ алкохол и парфем, соодветна за кожа склона кон акни? Ја користам Неутрогена хидро буст гел крем, презадоволна сум од неа бидејќи имав ептен исфрлено лице и ми се среди без да ме нафрла дополнително, но сега како се затоплува чувствувам дека ми ја мрси кожата многу..
The ordinary кремот. Совршен е за комбинирана и мрсна кожа, не лепи и не е комедоген. Единствена негативна страна ми е што не е доволен за сува кожа како мојава па морав да го сменам.
Каде пишува дека не е за во лето? Не е секоја кожа иста, а девојкава има сува. Ниту мене не ми е доволно хидратантен. Позитивна страна е што веднаш се впива, не е некој тежок крем, сличен ми е како CeraVe обичниот.
А каде пишав дека пишува некаде? Кажав дека не е за во лето,споделив искуство. Имам мрсна кожа и е тежок за во лето, го имам, јесте да упива ама брзо ќе светнеш.
Οваа на Ла роше. Нема алкохол и парфем , и наменета е за комбинирана кожа. Јас ноќната ја користев и ми беше одлична
Јас ја користам од Биотен детокс ноќната и сум презадоволна, ми ги задоволува сите очекувања и потреби за една крема, а притоа има цена која е достапна за сите (350ден-400ден) .
Јас ја зедов денес баш истава,ја имаш користено?и дали си задоволна ако ја имаш?Мене од кога ги носиме маските како да ми нема веќе сјај лицево
Презадоволнаа,ја користам месецов и лицево чисто, чисто стакло како да не е мое Ајде па ќе ми кажеш резулати како ти е лицето со кремата,мене предобро ми делува
Обавезно ќе пишам,се надевам ќе има ефект и кај мене,се надевам и пориве ќе ми ги затвори ,значи тотално ми се уништи лицево од маскиве