Всушност баш и не ми требаше вазелин,незнаев како да се изразам,всушност незнаев што сакам. Се што сакам е крема од која нема да светкам ко новогодишна елка.Крема која дава така малце мат ефект..како да ви објаснам.Абе едноставно да не светка многу
Ако добро те сватив сакаш крема од која нема воопшто да ти свети лицето. Би ти препорачала да ги разгледаш кремите за дневна нега на Нивеа во зависност од тоа каков тип на кожа имаш. Како што пишав предходно многу ама ептен сум задоволна од NIVEA day care, до сега ми е најпогодена од сите креми кој сум ги користела до сега. И цел ден лицето ни најмалце ни ми свети. Еве ти ја и страната на Нивеа па разгледај си.
Знете ли некој рецепт како да си направиш домашнак крема,онака за разонода.Незнаев каде да го ставам мислењето па овде прашав а ако има некоја тема таква ве молам пратете ми линк
После многу скепи и ефтини креми за мојава недефинирана кожа(мрсна со тенденција за сушење-значи кон сува) сега ја користам оваа веќе 2 год.Доволно е влажна и влежноста се задржува на лицето а добра е и како подлога за шминка.
ДЕВОЈКИ АЈ КОЈ КОИСТЕЛ ОД ОВИЕ КРЕМИ НА АВОН---АNEW НЕКА ПИШЕ ИСКУСТВО ИНАКУ ОД 600-900ДЕНАРИ СЕ НЕКАДЕ
Користев Дав и задоволна бев, но ете сега решив да сменам и купив од Hera Cosmetics, ваква преубаво мириса и не ја суши кожата.
Не мозам да си погодам крема за лицево,сакам влазно лицето да ми биде а од овие сто ги користам нисо,нема бас таков ефект како сто сакам...знаете ли некоја ехстра хидрантна крема бидејки имам суво лице