Кожата ми е комбинирана, сега сум доилка и знаат да се појават и акни. Овој крем на пример дали е добар за таква кожа? И дали можам да користам серум со витамин ц и крема со витамин ц во исто време?
И уште едно, last question.ветувам Која би била подобра за мојата кожа, првенствено ми е најбитно добра хидратација, зашто ми е ептен како безживотна
Ја имам користено првата, супер ми легна, втората не сум ја користела, немам потреба, иако кожата ми е комбинирана. Кремот со витамин Ц е убав, густ, со текстура како мус, не како крем, легнува убаво на лицето, се впива, дава здрав сјај и е супер како подлога за пудра. Ама јас немам проблематична кожа, единствено тек тук по некоја флека од сонце што избледеа со витамин Ц, па кремов ми беше добар.
Зелената. Комбинирана имаш така? Оваа не е густа,баш напротив одма се впива и доста е хидратанта,после неа можеш да си ставиш пудра.
520 денари @Guns N` Roses има два типа од кремава, едната е со спф 20 другата нема спф и е флуид. Оваа на дликата е лајт верзијата т.е. флуидот
Јас како што ја пробав на тестер , лесна ми изгледаше. Ти комбинирана кожа рече имаш, нема да имаш проблем ја проба ли?
Ја пробав денес да и над неа хелти микс од буржоа не светнав цел ден. Ми даде сјај но не бев мрсна на прва ми се свиѓа Тенкју
@Guns N` Roses иако има спф таа крема еднаш кога ми дадоа тестер кога ја пробав не ми изгледаше тешка. Ако имаш можност да ја пробаш пред да ја купиш е најубаво. Таа другата е нешто полесна. А за да не ти се јавуваат флеки да користиш и спф со висок фактор секој ден , особено во топлите денови