Дали некој ја користи новава крема на Нивеа? Да сподели искуство И препорачајте крема за комбинирана кожа со хормонални акни на која и е потребна длабока хидратација Моментално ја користам Уриаж Хисеак Хидра веќе од јуни, додека ги лечам акниве па сакам да сменам нешто откако ќе ми се поправи состојбава
Морам да напишам збор два за кремава,совршено ми одговара а не се сеќавам од каде ја нарачав. Знам дека mincyys ми ја препорача,а тек дури сега ја пробав. Имено оваа е мрсна по текстура и бргу се впива,малку количински да се нанесе е доволно. Од друга страна не знам кога последен пат имав whiteheads.
Предлог хидрантна крема за 19 годишно девојче? Некако ми фали сјај на лицето, а и имам мали флекички и pimples.
pozdrav ve molam iskustva za nekoja krema sa suvo lice posleden period ekstremno suvo lice i kako bez zivotna mie koza nesto za +35
Користам биидерма сензитив како хидратантна крема,но ми рече дерматолог да ја користам неколку пати во тек на денот па мн брзо ми заврши,а сепак не е ефтина Препорака за некоја добра крема сега немам толку потреба да ја користам повеќе пати во тек на денот
Земи ја на Конопка зелената, преубава е, за нормална и комбинирана кожа, поевтина е од Биодерма. За овој крем зборам Околу 370 чинам беше.
Bioderma atoderm е 860 ден за 200 мл што е баш голема количина, колку лосион за тело. А убаво хидрира.
Препорака за крема за комбинирана кожа која е лесна и не се осеќа преку ден? Еуцирин за комбинирана ќе заврши работа?