Здраво девојки. Ми треба помош. Од јаки депилации и од сонце, делот над усните ми е потемен. Изгледа како да имам бркови цело време Некое искуство, има спас?
Тоа се флеки. Ти треба серум витамин Ц ( по можност на Novexpert ) плус крема со спф на Моса со спф 30.
Zdravo, dali znaete dali ima vo dm popust na true alchemy proizvodite i na natura siberica? I dali gi ima pulpe de vie vo dm ? Bidejki vo mojot grad nema dm ne mozam da razgledam. Vi blagodaram za sekoe info.
Дм маркетот има веб страна (гуглај дм мк нешто така), и таму ги има двата каталози, месечен и 2 неделен. Може да ги разгледаш сите акции.
Здраво девојки. Се мислам меѓу овие две ноќни креми. Која мислите дека е подобра за комбинирана кожа. Или можеби да ми препорачате некоја друга.
Јас би ти ја препорачала на натура сиберика ноќната или некоја од Sophora japonica. Немаш промашај со нив.
Јас ја користам таа десно, супер ми легнува на кожата. Ја имам и дневната од истата линија, одлично комбо се. Не ми ја мрсат дополнително, и јас сум со комбинирана кожа.
https://www.google.com/search?q=gar...w&biw=1366&bih=657&dpr=1#imgrc=RyRpmlTe9RaOdM оваа јас ја користам * не можев да ја симнам сликата лесна е многу и супер е за мрсна кожа
Искуства со оваа хидратантна крема на CeraVe? Цел тик ток и инстаграм ја посочуваат како божјо чудо Ја користат за сите типови кожа ( сува/комбинирана/акни/суви делови/розацеа итн ) и само пофални зборови и препораки има.. Дали е вистина дека е толку добра или е само реклама? Исто така ме буни дали е за лице бидејќи доаѓа во огромно пакување од над 300грама
Jas ja koristam , ama vo tuba e. Sega ja imam bas taa, a prethodno ovoj AM losion (so spf e za razlika od drugava i pisuva deka e bas za lice). Ne e mrsna,teska, moze da se koristi kako podloga na sminka, jas imam masna problenaticna koza sklona na akni,a od ovaa krema sum staklo
Ако добро те разбрав, истава крема во голема кутија ја има и во помалово пакување ( тубата ) така? Инаку и јас имам голем проблем со акни кои полека почнаа да се повлекуваат, па важно ми е да не ме нафрла дополнително..
Јас ја пробав лани истава (тука во Грција често ја даваат ако купиш гел за миење на лице како поклон од 7мл) и воопшто не ми се допадна ни кремата за лице ни гелот за лице. Мрсна кожа имам инаку. И јас не знам што толку се фалени. А свекрва ми ја има кремата за тело, презадоволна е, ама она има пресува кожа. Може се супер производиве за тие со сува кожа...
Ako mozes da gi najdes AM i PM losionite za lice (dnevna i nokjna) se prekrasni so garancija, celi pakovanja potrosiv i posto ne mozev da gi najdam pak nikade (na iHerb veke gi nema) ,naracav od ovaa vo tubata od nekoj nasi sto preprodavaat (kako taa vo kutijata) no kratko vreme ja koristam zasega ok mi e ke vidam ponataka. P.S. i so Effeclar na LaRoche ke bides prezadovna stom imas problematicna kozha
Здраво девојки. Дали имате користено некоја од овие две креми? Мислам дека би можеле да бидат добри сега за зима а и имаат заштитен фактор. Инаку имам кожа склона кон поткожни акни па дали би ми препорачале некоја од кремиве ?
Првата крема ја имам користено одамна, не направи некоја промена, а за таа од канабис не знам, можеби добра е.
Таа со канабис е добра. Дури и некои фини линии што ги имав после некој период на користење приметив дека се намалени. Убаво легнува на кожата, не ми го мастеше лицето, не ја ни осеќав дека имам ставено.