Дечки Здраве кремот го има ли некаде во Аеродром да го барам или тешко, го потрошив скроз стариот ама од кај мене го земам јас не сум земала од Скопје и сега не знам кај да барам а ми треба итно.
Rosal family care, Dove (зимската), Pavloderm. Јас имав таква кожа, ама ја решив со она сапунот од Дав creme oil, со темно розево на кутијата и Дав кремата за лице, онаа најобичната.
За акни користам Здраве - син, инаку за преку ден користам од Авон - Care плав и добар е.. и Бекутанот незаменлив ми е.
Јас го купувам во Зегин така ми е најсигурно.Знам дека стоело во некои нормални услови - во аптека. Побарај може ќе го најдеш.
Баш се мислам дали да ја нарачам кремава. Инаку имам сува/нормална кожа. Ми изгледа примамливо кремава а со оглед на тоа дека го користам 3во1 лосионот од истава линија и сум презадоволна, некако потсвесно мислам дека и кремава е добра. Има уште некоја која ја пробала кремава?
Јас ја користам веќе подолг период Нивеа за млади заедно со тоникот и лосионот.Сега ми се при крај па сакам да ги сменам,целата палета.Незнам од кој да земам за комбинирана кожа,со оглед на тоа што сум имала и Авон и Гарниер и не сум била задоволна.....
Од дамна користам колекција на Нивеа за лице и не сум расположена за менување бидејќи до сега сум задоволна од сите нивни производи. Дневната крема ја користам со години, а ноќната ја земав пред некое време (претходно користев Bye-Bye Spot која многу ми помогна).
Моментално ја користам оваа крема Добро се покажа, а и ми одговара при нанесување на пудрата. Ја мешам со четка со црната Менхетен и одлично се впива на кожата. Ја користам и за тело и има многу убав мирис
Веќе подолг период ги користам кремите од Дахлиа.Тоа е српска компанија.Пред 2-3 год ги купив прв пат од Београд но ги има и кај нас во Веро.
Универзалната ја користам само за лице а за раце исто од дахлиа таа со алое што е, и подобра е од онај 48ка (мислам така се викаше) кремот.
Здраве ли ги има во Зегин, не сум знаела за ова ? Која цена се, исто некаде околу 60тина денари ли.. Сигурна си, не сум ги видела во аптека овие креми досега, ама ако има да идам у Зегин да земам.
Како помала ја користев Becutan но почна да ми биде многу мрсен Потоа ја купив целата колекција на Nivea young и многу сум задоволна целото лице ми се исчисти сега немам ни едно мозолче навистина помага вреди да се проба
Oвој кај да го барам? Низ аптеки, или го има и низ маркети, парфимерии? И цената, колку чини? И да, добар е како подлога за пудра, да не е многу сув ?
Моментално користам Nivea Soft. Ми се допаѓа што не е многу мрсен, бидејќи имам мрсна кожа. Го користам подолго време, но би сакала да го пробам кремот од Avon Care (од краставица и зелен чај). Ако ги имате користено и двата, кој од нив е подобар?