Да на кремата нема нагласено колкав спф има, кога го видов составот на инчи апликацијата околу средина на составот имаше само 1 филтер.
Одлична е. Јас ја користев и ми беше предобра. Уште и ноќната да ја земеш топ. Гел кремот ми беше супер за преку ден кој брзо се впиваше,мене ми се допаѓаше.
Ја имам ноќната, онаа тегет што е така? Гел кремот ми има некој чуден мирис, и мислам дека не ми голема хидратација и свежина.
@Kjara15 Од линијата sophora japonica во ова пакување, се похидратантни кремите и дневната и ноќната, тие во туба се по геласти
Знам, оваквата ноќна веќе ја имам, но оваа дневна повеќе ја нема на страната на белина, само таа во туба што ја прикачив тука.
Да,таа тегетот. И оваа што ти ја препорача членката е одлична исто. Всушност јас и таа ја имав,а не таа погоре што ја постави ти. Тие двете ми беа одлична комбинација. Меѓутоа дека ја нема ако не ти е проблем буџетот ти ја препорачувам на So bio etic rich cream која што е за нормална и сува кожа но мене ми легнува иако имам мрсна кожа. Многу ми се допаѓа колку е богата и остава некој слој.
605 денари ама распродадена е. Тогаш и оваа можеш да ја земеш, https://www.bellina.mk/p/1383/hydra...ntna-dnevna-krema-za-litse-od-aloe-vera-50-ml за комбинирана кожа.
Веќе 7 месеци ја користам оваа крема на Уриаж. Ми ја препорачаа при терапијата за лекувње акни. Ми ја дава потребната хидратација, не масти, не ме исфрла дополнително, има убав нежен мирис и убава структура - ниту леплива, ниту тешка, а сепак не е гел. Не би ја менувала. Ми ја препорачаа во Марија Гален Фарм и не погрешија. Сите кои имате ваков проблем ви ја препорачувам. Цената и е околу 630 ден, но се начекува при акции и за 400 и нешто.
Ве молам за препорака за крема за комбинирана до мрсна кожа,склона на иритации,сега моментално ми е цела како со лишаи како сува да ми е,ваква никогаш не ми била,незнам дали е дехидрирана или што е,ве молам за препораки???
Користам гел креми пошто имам мрсна кожа. Clinique - moisture surge Tiam - aqua cream axis y - heartleaf my type calming cream
Natura siberica snow cladonia или серумот и кремата на Madara од линијата SOS баш се наменети за дехидрирана кожа