Moja koleska ja koristi , ima masna kozha, bas bila kako gel prozirna i lesna. Ona e zadovolna. Problemi so liceto nema nikakvi, ja koristi za hidratacija.
Здраво,дали некој има нарачано производи од gloshop.mk ми стигнаа неспакувани нуту заштитна фолија или како што ставаат на капачињата заштитен чеп па да се види дека првпат се отвораат , рок на траење 12 месеци од отворање, кој знае и што може да има внатре ?
Не се нормални колку ве крадат. Пикси 2000 денари. Страшно. Ако прашуваш за Ординери серумите тие немаат заштитен чеп, ниту Cerave.
Да токму тие ,не знам шо му значи тогаш рокот на траење ништо ,,,,, Да токму тие ,зошто е тогаш тој рок на траење ?
Овие сум ги користела и пробала, сите се убави. Од Алверде се доста потешки, но за многу сува кожа се добри, одма штом нанесеш од нив се гледа добра хидратација и подобрување. Од Балеа не ми се толку тешки, но добри се и тие, полесни се. Исто и од Weleda тие што се за сува кожа креми ги фалат дека биле добри, но ги немам пробано, па не знам за нив да ти кажам дали е стварно така.
Оваа на Мадара е за многу сува кожа , сигурна сум дека ќе ти се допадне. Поскапа е , ама заменува и дневна и ноќна крема Или оваа
Јас ја имам ама не сум ја почнала. Ја користев rich верзијата што многу ми одговараше дали дека во зимо ми е сува кожата. Инаку мислам дека и оваа е хидратантна, верувам нема да промашиш.
Не е лоша, убаво хидрира. Во прв момент бар на мојата кожа имам чувство како да не се впива, ама за среќа брзо се впива.
Првата со спф ја имам користено, ми одговараше многу на лицето и задоволна бев. Втората ја немам користено.