Кремите на Конопка, околу 300-400 денари се, зависи каде. Зелената за комбинирана/масна кожа, портокаловата за хидратација. Ги има во Белина, во Веро, а мислам и во Космо. Која сакаш земи ја, убави се и двете. Зелената ми е all time favorite.
Барам крема за лице за сјај, помрсна за сува кожа, ја користам на афродита сакам уште помрсна ако може да ми предложите. Само не бекутан пошто пробувам некако не ми ја поднесува кожата.
Devojki sto mislite za kremava ja dobiv na poklon odgovara za koza so mrsna t zona Ili da ne ja koristam
Деновиве ја користам матирачката крема за лице од Органик шоп наменета за мрсна кожа. Прво нанесување ме разочара бидејќи другиот ден се разбудив со мозолки во пределот на брадата и носот,но сепак продолжив да ја користам и набрзо немав повторно појавување на истите мозолки. Инаку е многу мат и го затегнува лицето, мирисот е убав малку киселест. За сега е супер,понатаму ќе видиме.
Не ја имам користено, ама за во лето СПФ 20 е малку. Освен ако ставаш дополнителна СПФ крема над оваа со витамин Ц.
Ја има ли некој користено кремава на Јонзак, како ноќна крема планирам да ја користам. Или генерално мислење за производите на Јонзак оти слабо наоѓам на форумов
Искуства со Revuele daily moisturizer за комбинирана кожа склона кон акни? Прочитав супер рецензии и цената е одлична па би сакала да ја пробам ама ми е страв да не ми направи хаос
Искуства со кремава на Натура Сиберика? Видов ги донеле во ДМ и беа намалени..одличната цена и амбалажата ме привлекоа
Јас ја користам моментално, мене ми е супер. Кожата ми е хидрирана и без иритации. Колку е цената сега, мислам околу 520 ја имав земено, сега на попуст е? Од оваа линија се ми се допаѓа тоник, крема, серум, пилинг...
Препорака на некоја крема за чувствителна кожа што ќе можам да ја користам на вечер после азелаичната киселина .