Користам бубхен со невен.Ептен е добра и мн добро ја хидратира кожата.Не знам дали сум една од ретките ама мирисот на Нивеа кремата не можам да го поднесам
Ги има ли користено некој овие кремови од Авон дали сте задоволни,и за која воздраст се наменети А иначе моментано моментално ја користам
Јас ја имам користено таа од натуралс од Авон со мед и млеко, прво миризбата ми беше многу јака ама потоа се навикнав и лицето мибеше многу убаво. Дали некој го има користено кремот за лице на Алкалоид Сатва со овошни киселини и како сте задоволни???
Нешто повеќе за Здраве кремот? Дали може да се користи за сите возрасти , и дали има нешто штетно во него? Спојлер http://multimedia.kolko.bg/image/200x200/not-specified-krem-zdrave-en-531846.jpg?1302861810
И ЗДРАВЕ кремот го имам користено многу одамна, убав беше само што имав посува кожа а тој беше погуст и малку тешко за нанесување... ама добар ми беше го користев на чисто лице навечер пред спиење зошто денски е многу густ за да служи како подлога (а јас си се шминкам ) и така
Ајде пак јас да прашам нешто дали некој го има користено кремот на ЛАШ а се вика DREAM CREAM???????? И ако да пишете како ви се допаѓа кај да се најде и колку чини?
Јас го користам DOLIVA кремот и многу сум задоволна од него го ставам само навечер на чисто лице, а за преку ден бекутан
дали можете да ми препорачате крема за лице со комбинирана кожа, бидејќи досега не сум ставала никаква крема од страв да не ми се прават мозолчиња ..... но во последно ревме забележувам дека и флеки од сонцето ми се прават, па незнам која крема да почнам да ја употребувам
Денес тетка ми (која работи во аптека)ми даде крема од Фитофарм - Леа крем против акни со чајно дрво.Многу свежо мириса , ама ја побарав на нет неможам да ја најдам слика да ставам, ниту на страната од фитофарм... Нова крема е оваа ? Ја има некој користено ?