Некој да сподели искуство со кремава? Ја начекав за 200 денари, се мислам дали да ја купам, пишуваше дека е дневна крема. Дали би одговрала за мрсно лице склоно кон акни, со оглед на тоа што на кутијата пишуваше дека е за чувствително лице?
Па под чувствително лице се подразбира лице склоно кон акни,иритации, црвенила и не секоја крема му одговара.Така да, пробај ја слободно.
Јас ја имав пред година две океј е ама не ми помогна нешто многу само онака се чуствуваш убаво на кожата
Мала помош при бирање на состојки за креми бидејќи најлесно е се делат на 3 различни ефекти и со кои состојки се достичгнува тоа. Девојкава е дерматолог и сертифицарана и предобро објаснува. На англиски е ако му треба на некој помош или превод нека каже ќе помогнам. Можете и на инстаграм да ја најдете ,заследите и читате многу нови работи за козметиката и за состојките.
Мрсните креди не се идеални за сува кожа, подобро пробај ја so bio etic rich cream која нуди многу хидратација.
Оваа јас ја користам, одлична е @Medea. Не е стрикно ноќна кремава, ама густичка е, можеш да ја пробаш
Од мрсна кожата на лицето ми премина во комбинирана, челото мрсно, околу уста сува @koritsaki совет за крема доколку знаеш за комбинирана кожа, и секако некој ако знае слободно нека пиши предлози