@koritsaki, јас малку сменив мислење за Hydration Station кремата на Geek&Gorgeous. Мислам дека друг продукт ми ја сушеше кожата, откако го исфрлив од ноќната рутина, кожата насабајле ми е супер хидрирана со кремава. Се мислам да ја помешам со сквалан ко што кажува @Waverly Raven, ама лани имав голем проблем со брејкаутс и кога додавав сквалан во хидратантниот гел, уште толку ми се нафрлаеш лицето. Сега ми е океј, ама страв ми е да не си направам проблем, иако лани мислам дека не беше конкретно до продуктот.
Низ форумов овие креми се фалени па сакав да прашам според вас која би била најдобра за комбинирана кожа и би одговарала за 30+ Или да се одлучам за тониранава? Дали има некоја минимална полривност, изедначување на тенот.....
Има доста пишувано за кремава дека е добра но ме интересира дали добро хидрира? Пробав доста креми но никако да погодам некоја навистина добра. И што можам друго освен крема да користам за хидратација допилнително
Мене искрено не ми го хидрираше лицево. Од кремите до сега што ги пробав најмногу ми се допадна Sebium Hydra од Биодерма
Ако ти е мрсна кожата оваа матира и мислам дека има лајт текстура. Ок ќе е за проширени пори, ама ако ти е сува нема да одговара. За комбинирано-мрсна.
@koritsaki @buba4e89 ви благодарам многу ја нарачав кремата па ке видиме како ке се покаже Но сега приметив дека имам една крема на виши која сум ја заборавила знам ми ја препорача дерматологот за флеки кога бев при крај со терапијата со Роакутан но тогаш многу ме печеше кога ја нанесував Е сега ставив од неа и немав никакво печење,па сакав да прашам дали да ја искористам неа или можам да ја користам со другата на Конопка бидејки оваа е со BHA