Не е медицинска ама оваа линија е една од најдобрите за реактивна и чувствителна кожа со проблематики како псоријаза. Од огромна важност е со што ја миеш кожата. Така да јас ти го препорачвам ова од истата линија
Zdravo , Imam problem so rozace odnoano kuperoza na liceto mi se pojavi od koga ostanav bremena eve veke godina dena ne mozam da go dovedam vo red. Dali moze da mi preporacate nekoja efikasna krema od koja ste zadovolni i ste go resile problemot. Liceto mi e crveno so akni , suvo i premnogu me cesa ☹️
Немам многу знаење за ваков тип но знам дека засега истражено ми е можеш да пробаш состојките уреа и пантенол. Но пред тоа мора да најдеш што ти штети за да ти се направи така може да е хормони или нешто од внатре и после тоа да најдеш нешто за мачкање и смирување
Прочитав витамин Ц и си ја зедов, немам читано reviews така да ќе видиме каква е, ми изгледа со лесна текстура. Ја има некоја од вас користено?
Кремата не, ама серумот од истата линија го користи свекрва ми , има внатре светки слично како серумот на Моса со витамин Ц и дава хидратација. За кремата нека каже некој друг
Дали некој ја има користено кремата од виши неовадиол фито скулпт, и околуочната , сакам да ги земам ама скапички се, а не ми се испробани
Sto mislite koja kozmetika e podobra uriage ili eucerun..nekako sekoja aoreka uruage ja nudat..dali ha forsiraat
@Ivanicka најдобро е тестер да си пробаш прво, има разни линии и од Eucerin и од Uriage, може да ти се погоди, може и не...