некој што има користено cicaplast да ми каже дали може да ја употребувам после 6 месеци? на пакувањето пишува 6 месеци по отварање, но рок на траење до 2026
Не знам за цикапласт ама јас имам секакви други креми користено и повеќе од 6 месеци. Бидејќи споро ги трошам. Евентуално ако видиш промена на боја, мирис тогаш фрли ја
Некој да ми го истумачи составов? Последно ја користев на Лавера ама не сум задоволна некако. Ми треба промена.
Мене не ми се погоди. Претпоставувам дека заради шеа путерот, мене едноставно не ми лежи, претешко ми делува и го осеќам "затнато" лицето. Може затоа е добра за подлога за шминка, ама мене повеќе проблеми ми направи.
И јас мислам дека поради премногу состојки нема да ми одговара и ќе ми биде тешка, а скапа е за толку малку ml. Си останувам на CeraVe, одличен ми е за хидратација.
Дали има крема за лице за акни од Нивеа?Знам дека има универзална и дека има дневна и ноќна за брчки,а за акни и флеки од акни не сум сретнала.
Девојки хелпппп, почна ладното време и почнаа проблемите, кожата на лицето пресува со перутање, немам можност ни пудра да ставам, кажувајте чаре некои креми
На Биодерма крема за сува и чувствителна кожа. Кожа како на бебе. Секоја зима зима се навраќам на оваа за сува и чувствителна и ми е супер, ми одговара инаку имам комбинирана кожа.
Кој лош муабет, неверојатно.... Убаво од тетка ти што сака да се одржува, треба сите да се како неа. Може да проба некоја од Ziaja. Мислам дека од јасмин и од шафран беа за повозрасна кожа ама во некоја од продавниците на Ziaja можат да те упатат поконкретно ако се работи за Ск, ама ги има и во други продавници низ Македонија, а и onlnie.
Здраво, ја испробавам оваа крема на Bima Cosmetics но воопшто не сум задоволна има несакани ефекти,односно ми ја иритира кожата околу очите. Некој да предложи добра крема за брчки и некоја секојдневна крема во комбинација имам 24 години.Моментално користам само сапун Assoderm и витамин Ц серум. Ви благодарам.
Здраво девојки. При ладно време му се вцрвенува лицето во делот на челото и образите. Користам бекутан за лицето. Дали имате некоја друга крема која би ми ја препорачале?
Мене асодрем сапунот многу ми ја сушеше кожата. Пробај да го чистиш лицето со некој чистач. Јас за сува кожа користам моментално од хада лабо (не сум скроз задоволна 6/10) Пробај ја од Лореал кремата (таа е добра ама има многу јак мирис на хемија). Имам многу добри зборови слушнато за кремите од I'm from, hemish конкретно за сува кожа. Е сега не сум пробала за да кажам сопствено искуство И пробај прво да ставаш тонер па потоа крема ( пример од thank you farmer, I'm from, secret of Joseon). И ставај крема околу очи (јас ја фалев беш во една од темите таа на ахл). Ако не заборавам ќе ставам утре слики од продуктиве, сега сум веќе полузаспана.
Од она што имам читано моментален ефект има ама долгорочно не.Уствари за пори баш и не постои крема,серум,што магично ќе направи да се намалат или повлечат.