Тогаш од мене препорака за Керато + од истата линија, мене ми е преубава и за под шминка и за денови кога не користам шминка, препорачана од дерматолог, има салицилна и малична киселина и мене ем ми се погоди за под шминка и плус ми помогна за акните...скапичка е околу 1000 ден ама на 25-30 % попуст се исплаќа
Нема никаков мирис, пишува дека е за осетлива кожа и ми се чини како да прочитав дека нема парфеми. Мене ми е супер за мојава комбинирана кожа. Ми се допаѓа како го хидрира лицето, супер е и за посувите делови и за Т-зоната. Би ја купила пак за да си ја користам кога времето е потопло, баш ми прија тоа што е геласта.
https://esoapery.com/shop/lice/serum-so-vitamin-c/ ова за мене е најдоброто нешто за сега ,веќе на 3 то шишенце сум и можам да кажам е нешто најдобро што сум го открила
Каков ефект остава на лицето? Прашувам бидејќи true alchemy ми даваат некој "сув" ефект, многу брзо се впиваат и лицето ми е суво, непријатно чувство ептен. Моментално користам revox и сите производи им се со кремаст завршеток, кожата ми е заситена и 'масна.'
Јас имам доста сува кожа,откако го нанесувам масирам убаво си се упива а кожата воопшто не е сува.Секако нанесувам и минералрн крем со фактор а исто така и попрепорака на дерматолог поради сува кожа корситам cera ve .Конечно си го најдов решението ....