Ја мириснав само црвената, другите две немаат никаков мирис. Мене ми беше океј, ке ја земам ако не се понаша на лицето за тело ке биди искористена. Исплатлива е.
Веќе неколку дена ги користам овие две и забележувам постепена и позитивна промена на лицето. И дневната на Алверде ќе си ја купам.
preporaka za hidratantna krema za lice dobra za pod sminka za kombinirana koza,koristev kremi so centela od coslove no mi go nafrluvaat liceto
Моментално оваа. Чекам да се свикне лицево, пошто претходно друга користев. Инаку, вака според конзизтенција и начинот на кој се впива, океј е, задоволна сум.
Врв, јас користам на Ла Рош производи и сум задоволна. Нема за грешиш, само да си видиш за линијата каква ти треба според типот на кожата. Оваа ти е за сува кожа.
Најдобрата крема што ја имам некогаш користено. Во моментов го трошам четвртото паковање. Пре нежна, хидрирачка и смирувачка.
Хелп Користев Purito Centella unsented подолго време и ми одговараше супер. Некни го немаше во ДМ, не ми се чекаше да порачувам и купив cosrx all in one cream и супер е, ми се свиѓа, ама осеќам дека ми треба плус малце. Дајте предлог некое budget friendly кремче до кај 5-600ки за завршен чекор, не ми се лупа уште 1500ки. Само не Балеа, имам пробано неколку, не ми одговарат.