Предлог за гел крема од корејскиве? За мрсна кожа. Досега ја користев Medicube pdrn pink hyaluronic cream, таа во розевата туба , добра беше ама сакам нешто друго да пробам. И не сакам да биде леплива. Се мислам за
Јас ги нарачав и чекам да стигнат SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Light Gel Cream; Purito SEOUL - Sea Buckthorn Vital 70 Cream и Benton - Aloe Propolis Soothing Gel. Последниов знам дека не е класична крема, ама потопло време имам очајна потреба од вакво нешто, ќе видиме како ќе се покаже. Другиве две првпат ќе ги пробам, Пурито ја имам пробано од тестер, ми се допадна. Инаку и овие ми се на листа на чекање, од нив само Iunik го имам користено, супер е, ама минимално леплив. Dr. Althea - Melaclear Cream MIZON - Good Bye Blemish Soothing Gel Cream COSRX - Green Tea Aqua Soothing Gel Cream iUNIK - Centella Calming Gel Cream 60ml FRANKLY - PDRN Bounce Ball Cream celimax - Pore+Dark Spot Brightening Cream
Јас имам сменето доста креми оваа ја користам последнава година ипол и не сум на план да ја менувам. Имам многу сува и чуствителна кожа ретко нешто да ми се погоди, да ми одговара. Имам другарка фармацевт одеше по некои обуки за корејска козметика, читаше состави итн и ми ја даде оваа да ја пробам и ми делува генерално особено кај мозолчиња. Порано знаеше и од мала прашина ако чистам по дома одма да се нафрлам или мозолче да искочи сега ептен нешто пред циклус едно ама и тоа не секогаш.