Моментално ја користам кремата за лице на Авон од праска. Ми се допаѓа поради тоа што имам сува кожа на образите, и многу малку акни на т-зоната така да сум прилично задоволна.
ја си ја користев бекутанот и козметичарката моја ми вика немој таа да ја ставаш многу црнки иксочаат боље ти е од бекутан таа со цинк оксид а на таа на содржината пишува дека е само за да ги намали црвенилата и дека се нанесува со мала количина на проблематичните делови и сеа збунка ај ве молам кажете шо мислите !!!!
а дали е за комбинирана кожа?колку пари е?и каде се наога ДМ во скопје бидејки сум од битола?стом идам да си купам?)
Одличен крем за нормална кожа,веднаш се упива не остава масен сјај,ептен добро ја хидрира кожата ја прави мека еластична и што е најважно не е комедоген не создава акни така што одговара и за чувствителна кожа.До сега најдобар од сите креми што претходно сум ги користела.
Леле Кате - телепатија! И јас се решив да и дадам втора шанса на кремава, ужасно ми треба кремче било какво, зашто ќе почнат да ми се засушуваат образите, осеќам. Уште не сум купила, ама на списокот ми е и следната недела ќе почнам да го користам повторно. Се надевам дека нема да глумам сијалица - тоа највеќе ме плаши.
Веќе неколку години си ја користам од Авона хидратантната крема од крставица или авокадо и стварно ми е супер лицево,бидејќи всушност имам и нормална кожа,па немам некој проблем освен пред циклус некое "идиотче" што ќе се појави
Досега користев разни креми ама сите некако ми се многу мрсни, а јас имам мрсна кожа.. и никако да најдам некоја соодветна, која крема би ми ја препорачале???
Ај препорачајте ми крема за лице за овој период за нормална кожа ?? Плус да напоменам, имам и некои флеки/акни кај брада. Стварно нз за што да се одлучам