од кај ги наоѓате кремиве бе? Јас вчера ги барав никаде не можам да ги најдам, сакам оваа со матирачки ефект да ја пробам, до ДМ отидов специјално за неа и ја немаше
И во друга тема прашав за една крема, ама изгледа нема одговор па и овде да прашам, оти по активна е темава. Што мислите за гел-кермот од Авон, од линијата Сare. Досега од сите производи на Сare сме задоволни, го има ли некој користено. Мајка ми користи еден со комплекс против стареење од истата линија и задоволна е. Ама за овој конкретно сакав да прашам, мислам дека е од краставица. Е сега мојата кожа и не е толку мрсна, ама летно време ми свети. Да го порачам ли?
Сакам да прашам дали некој има користено крем за лице од Green Line,словенска фирма,и дали сте задоволни,зедов Hydroactive,хранлива хидратантна крема,за сува кожа,ако знае некој нека каже,ако не јас ќе пишам каква е.
Loreal, Triple active day, for normal and combination skin Ми ја препорача козметичарката и сум задоволна.Сакам да го пробам и тоникот од оваа колекција.
Garnier - Honey extract, for dry and very dry skin (неможам да најдам слика) Спас за мојата премногу сува кожа. Го користам веќе еден месец и има значително подобрување. Исто така и мирисот е пријатен. Го има во Зегин, цената е 180-190 денари. Го препорачувам!
Препорака за добра ноќна крема? Зедов една од нивеа ама уште по првото мачкање ме исфрли од неа. Ми треба нешто што ќе ми го среди лицето. Да напоменам дека имам мрсна кожа. Благодарам
МаксиМакс и јас имам мрсна кожа и дерматологот ми ја препорача оваа: Eucerin DermoPurifyer active night care Супер е. Незнам дали имаш акни и колку помага за нив, но многу убаво го измазнува лицето. Единствен проблем е што е малце скапичка - околу 800 денари во Зегин, али од друга страна пак, споро се троши и според мене вреди за парите.. Размисли си.. од мене има :up: