Јас ја имам таа првата за матирање на кожата е таква некоја улога има,дури како водлеста е со малку цело лице ќе го намачкаш. За другата незнам.
Првава нит матира, нит го чисти лицето.Единствен плус и е што убаво мириса. Инаку не ја бива за ништо...
Имам суво лице, а со Нивеа Бејби го чуствував уште посуво погодово во пределот под очите. Моментално ја корисам Dove, за разлика од Нивеа Бејби е подобра но не ми е нешто посебно . Следно планирам да ја земам Нивеа во темно сино пакување. Спојлер
Lavera, од алое вера. Најдобра, ми го потхранува лицето многу, бидејки имам сува кожа. Од органско потекло е, па за тие пари се исплати и тоа многу.
Нивеата ти е полн погодок. Многу е мрсна, со што одговара на сува кожа мада јас што имам сува светам со неа. Зависи до кожата.
Во овој период ја користам оваа крема на Афродита за зрела кожа, со колаген од морски алги. Една од подобрите креми кои сум ги користела. Убаво ја хидрира кожата, а не ја масти. А според мене ова е клучот за здрава и еластична кожа, како и за превенција на брчките. Освен тоа ја купив по промотивна цена.
Nivea најмногу ја користам но често знам и малку да сменам,како на пример Eucerin, Becutan, Clerasil...