^Епа павловичевата нема да ти го реши проблемот. Ти треба нешто за хидратација, а не за мрсење на лицето.
Нови се, Либера. И јас им се намерачив, кога ќе ми се потроши Nivea-та ќе си купам. Само ме плаши помислата да не случајно се нафрлам. Се надевам дека некоја ќе ги тестира пред да посегнам да купам.
Девојки поубаво од ова не сум сретнала(зборам за себе) http://desprecosmetice.files.wordpress. ... doliva.jpg Кремава ја користевме јас и сестра ми прекрасна е!
Епа не можев да чекам некој да ја проба, ја пробав јас. Јас имам премногу мрсно лице, толку преку ден не го чувствувам, но наутро кога станувам буквално како зејтин да имам на него. Користам крема на Avene, но забележувам по 6,7 часа дека лицево почнува да светка и на допир како да има мрсно. Ја земав оваа крема на Garnier и презадоволна сум. Лицето воопшто не блеска, го држи мат долго време, а кожата е премека. Пробав и навечер пред легнување да ставам од кога ќе го исчистам лицето, наутро не е мрсно. Не предизвикува никакви негативни реакции на кожата, а прилично ми е чувствителна. Единствена мана според мене е мирисот кој е многу јак. Јас не сакам јаки мириси да имаат креми за лице, но можеби на вас ќе ви се допадне. Не ја пробав со пудра сеуште, но мислам дека ќе биде одлична подлога. Ради мирисот и давам 9ка!
Земи си некоја од Афродита, имаат предобри креми. Таа со бадем ти е за по сува кожа. Имаш и на Нивеа, Аква за сува кожа што е многу хидратантна.
Марама, да те прашам само - дали убаво го хидрира лицето? Покрај тоа што ми треба мат ефект, сакам и лицето да ми биде убаво хидрирано за да не го чувствувам презатегнато. Ако е супер и во ова поле - ме убеди, ја купувам кога ќе ја потрошам Нивеата. И уште едно прашање успат - колку милилитри е?
50 ml . За хидрирањето задоволна сум од Гарниер. Макар, изгледа се зависи и од кожата . Пред тоа долго време си земав Dove. Ми се навикна лицето на него и сега пак ќе земам од Dove. Не дека Гарниер не чини, напротив. Само позадоволна сум од Dove.