Каква крема за лице користите?

Discussion in 'Лице' started by SpoiledBaby, Apr 22, 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Епа сигурно, мене софт воопшто не ми одговара :)

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Нивеа софт,ама планирам сега да ги земам ноќната и дневната лив ботаникалс од авон.
    Како и да е,многу мразам кога ставам крема на лице,а тоа е два пати дневно.Прво,ме фаќа паника да не си ја измрсам кожата.Па ја мцкам,ццкам,пустам,правам.А второ,го мразам чувството дур се упие.
    Ама што е,тука е.Што се мора,се мора! :(

3. julie77

julie77 Форумски идол

Мене па многу ми е мрсна. Обичата Нивеа ми е таман[/quote]
    Зарем Нивеа обичната не е помрсна од Нивеа Софт? :^)[/quote]

Не, не.. Нивеа софт е помрсна од оваа нивеа обичната, сината

[​IMG][/quote]

:shake: Грешка си, Нивеа софт е хидратантна одма се упива и се става по малку...А обичната Нивеа е помрсна.И треба време додека се упие во кожата.

4. stilas7

stilas7 Популарен член

Зарем Нивеа обичната не е помрсна од Нивеа Софт? :^)[/quote]

Не, не.. Нивеа софт е помрсна од оваа нивеа обичната, сината

[​IMG][/quote]

:shake: Грешка си, Нивеа софт е хидратантна одма се упива и се става по малку...А обичната Нивеа е помрсна.И треба време додека се упие во кожата.[/quote]
    јас имам комбинира кожа и ја користам токму оваа нивеа во сиво пакување.ми свети лицето од неа кога ќе ја нанесам но по пола саат се упива.

5. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Колку пари е ?

6. savana

savana Популарен член

[​IMG] бекутанчево не го менувам, каде и да одам со мене го носам :lol: Понекогаш и нивеа софт користам и таа ми одговара

S-A-N-D-R-A likes this.
  7. S-A-N-D-R-A

S-A-N-D-R-A Истакнат член

само бекутан :)

8. LadyN

LadyN Истакнат член

И јас користам само Dove...Имам нормална кожа, оваа крема ми е таман погодена :)

9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Лилит јас ја имав еднаш порачано дневната Лив Ботаникалс и ја фрлив, дури и мајка ми не можеше да ја користи. Додуша, имав порачано од оние што се само за полнење, не во стаклена амбалажа, ама во секој случај - се разочарав. Премрсна, кожата веднаш лошо ми реагираше (црвенило и мозолчиња). Челото ми се измрси (имам нормална кон сува кожа), а околу усните ми се појавија суви дамки.
    Е сега, тебе можеби ќе ти е супер, само за секој случај прашај и некој друг што ја користел.

10. Heidi

Heidi Истакнат член

Имам сува кожа и користам нивеа софт, ептен ми одговара, ако не ставам лицето ми е како картон, осеќам дека секој момент ке ми испука:)

11. Annath

Annath Форумски идол

Јас ги имам и двете на LivBotanicals, и дневната и ноќната, и искрено, задоволна сум, а имам комбинирана кожа на лицето, баш ми се погодени, со тоа што знам некогаш кога е поладно, како деновиве, да си ставам од ноќната крема преку ден, особено на образите. Од Авон досега не ми се погодил ниеден крем како овие.

12. karina8

karina8 Популарен член

Јас моментално користам Бекутан, ама сакам да ја сменам..не ми одговара мрсна ми е.Имам комбинирана кожа и не ми одговараат премногу мрсните кремови.Би ми препорачале некоја крема :?:
    А Лив Ботаникалс од Авон колку пари се :?:

13. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

А таа крема лив ботаникалс за сите возрасти е?Не сум забележала во каталого :?:

14. Annath

Annath Форумски идол

Не знам дали е за сите возрасти. А цената е некаде околу 600 ден. за двете во новиов каталог, има и подарок несесер, сега видов. И јас платив околу 600 ден. пред некој месец.

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Епа и јас им се настрвив во новиов каталог,а плус и несесерот ми се допаѓа.
    Јас ја имам користено кремичката за околу очи и убава ми беше,ми ги осветлуваше темните кругови,а и сјајот од лив ботаниклас е супер.Мислам дека ќе ми се погодат зошто немаат некој силен мирис и барем викаат дека се без некои опасни конзерванси.

16. pocetna

pocetna Истакнат член

Јас имам нормална кожа, и ја користам хидратантната крема на гарниер.Многу сум задоволна, тенот ми се изеднаци, и во комбинација со гелот за миење, лицето ми се исцисти......абе стакло :D

17. sesilija

sesilija Популарен член

Од моите разговори со дистрибутери на Авон кои имаат повисоки позиции, имам сознанија дека Лив ботаникалс им се едни од најпродаваните и најквалитетни производи.

Јас го имам лосионот за тело и сум презадоволна.
    Не ја испуштајте актуелната понуда, несесерот е преубав

18. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Го гледав каталогот на авон и навистина има интересни понуди на кремите за лице.Јас досега од авон ја користев кремата solutions за сјај на лицето.Не е лоша кремата но навистина премногу сјај дава,од неа светкам како лампион.Размислувам да ја сменам и се мислам дали да се префрлам на solutions за хидратација,инаку кожата ми е сува.Ја има користено некој,задоволен е од нив?

19. meruska

meruska Истакнат член

јас да ви кажам си купив сеа летово во македонија една крема од краставица во тинекс ги има тие евтини 130 денари и супер е од поЧеток кога ставам мрсна е ама после и ти ја прави мека кожата и ако имас ситни мозолЧиња и црвенило ти ги Чисти арома писува на неа краставиЧен изгледа од бугарија се

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Да да лосионот е многу убав, а балзамот за усни е прекрасен. Само ете, јас со кремата имав неубаво искуство. На повеќе креми реагирам така, најверојатно кожата не ми поднесува некоја состојка која уште не можам да ја откријам.