Исто. Ја користам со години, ептен ми е погодена. Имам суво лице, и оваа така мрсничка е. Наутро ако не ставам после миење лице, неможам да се освестам. Коа ќе го измијам лицето почнувам да се чувствувам ко да ме стега и нивеава одма ме освежува
користам еден крем веќе две години се вика Olay sensitive го нема во Македонија веќе неколку години го земем од Америка би можело да го има и во соседството некоја од другарките ми спона дека го имало и во Грција ама да ви кажам дека е премногу добар,мајка ми го користи од пред 10 години уште кога го имаше во Мк и резултати се ептен видливи......
Пред извесен период почнав да ги користам кремите од авон на solutions, дневна и ноќна за сува кожа. Сега за сега сум задоволна, па за натаму ќе видеме.
Од solutions тој кремот што е за тен е многу убав ако си по бледа пробај го,ефикасен е го изедначува тенот,има во него некој гранули за нијанса дааваат потеме тен
Фала за предлогот, сакам некој период да ги користам овие, зошто веќе преку глава ми е дојдено од менување, ако се покажат добри не планирам да ги менувам. Позз
Мора да се менуваат кремите за лице како и скоро сите производи за нега на лице, коса и тело затоа што кожата се презаситува после одредено време користење на еден ист поризвод
Веке некое време користам само Бекутан и многу сум задоволна лицето ми е мазно како на бебенце,а пред се и убаво мириса.
Solea baby користам од поодамна. И задоовлна сум. Кожата на лицето ми е нормална кон сува, па ми одговара оваа крема.
Крема за чистење од бадем на Dr. Hauschka и Дневно нормализирачко масло исто на Dr. Hauschka Ако имате проблеми со масно лице и проширени пори ги препорачувам.
на почетокот мислев дека ми се погодил на кожава,ама од мрсна сега ми стана многу сува.. златни еуцерин!
понекогаш кога сум дома ставам и павловичева, бидејќи ако излезам со неа од дома ќе бидам како сијалица во движење ))