a еве ми ги чевлите Спојлер а ова ми е венчалниот прстен Спојлер тортата како фустанот Спојлер букетот (цвеќето)кој сакам да е природен Спојлер ахххх сега се почуствував како мало дете полно со желби
Ваква. А и косата ми се допаѓа. Е сега букет отприлика ваков Сеуште ми е рано да се мислам каква би била, кога би била, ама ај вака нека е
Порано се замислував во некој балски раскошен фустан,ама сега никако. Едноставност пред се.. И сакам свадба на отворено, нешто ко на втората слика, на такво место..
во наједноставен бел фустан до колена, уз тело горе да биде ко корсет и бели штикли 12цм подигнати напред косата доле со локни, црвен џишка кармин, очите исцртани со туш и бела сенка, веѓите потенцитани, и може еден цветич ко шнолка на глава а велови балови преку глава ми е од такви фустани
Јас мојата венчаница ја замислувам нешто слично вака како оваа Бидермаерот и другите украси ќе бидат виолетови или црвени За други детали немам размислувано уште е рано
Венчаницата ќе биде бела со некои елементи розе или црвени, зашо монотоно ми е само бело, вел нема да имам, значи нема шанси курци палци no way. Венчаницата ќе биде корсет ќе има некои чипкасти аксесорис, нема да биде бујна како балон, ќе биде уникатна, уште а немам се на се замислено, ама знам дека ќе блескам хххххх Чевличките ќе бидат бели бели како снег, со голема платформа, и без цвеќиња на нив и такви ствари. Букетот ќе биде свеж, со црвени или циклама ружи зависи од тоа каква боја елементи ќе имам на венчаницата. И секако, свадбата ќе биде на отворена, во природа, и каква ќе ми биде венчаницата, на пример бело црвена, цел амбиент во бело црвено ќе биде, само во природа, уффф мераци, и секако многу храна и пиење, има да се начукам на крајот жими се.
Отсекогаш сум сакала црвена венчаница, ете незнам зашто... Но нема сигурно да се мажам во таква иако можеби ке има неко таков детал. Но сакам и бела раскошна венчаница. Ја обожавам оваа!!
Се замислувам во долг бел фустан, сакам да се влече Од горе сакам да биде како корсет, а доле да биде доста буен Косата си ја замислувам фатена, не премногу нападна шминка и средна големина букет. Се замслувам како ќе бидам "изгубена во преводот" хахаха ќе бидам возбудена и сигурно расплачена Сепак имам време, само здравје и се ќе си дојде
Се замислувам со навиткана коса .. nesto slicno na ova ... so dolg bel fustani vel sekako "D http://www.helenmode.com/wp-content/upl ... esses4.jpg i kosata povitkana da mi bide
најдефенитивно ќе ја носам оваа венЧаница, знаЧи се заљубив во неа на мојата братуЧетка во македонија не успејаа да и ја сошијат а плати 700 евра. јас ке ја носам во шампањ боја дефенитивно и ако треба не 1000 евра и 3000 ке дадам и нема да ја шијам сигурно во македонија ја сааакаам .
Убаа невеста. Со нежна шминка. Фустан знам дека нема да е балски зашто мнооооогу ми се досадни тие. И да знам дека тоа ќе е проблем, на кој фустан ќе падне изборот Креч бел ќе е, неќам жутест, шампањ, кремаст... Најминималистички накит мож и само обетки и мразам кога невестите ќе се накитат да докажат колку им купиле. Бидермаер сакам со црвени рози и чевли со срценце од Вивиен.
Kaко малечки гарант сите сме се замислувал во оние балските,раскошни фустани нели,а ете и денес има такви невести,кои мене лично не ми се допаѓаат.Ствар на вкус е ,ама кој вкус кога мора да е со корсет фустанот па и да имаш 100 кг вишок,така убаво ќе си го стегнеш корстетот,што се вишок ќе виси од страна,ќе имаш милион шљокици за "гламурозен и светкав изглед",а на долниот дел од фустанот-милион цветови и какви не егзибиции....мислам дека ме сфативте за какви фустани опишував а сега доста бев офф,да си кажам за мене Прво почнувам од бидермаерот Обожавам гербери,и сум рекла милион пати дека истиот ќе ми биде од нив.Воопшто не ми се допаѓаат ружи за бидермаер Мајка ми се нервира кога и велам дека гербери ќе имам за бидермаер морало да се ружи,ама ќе видиме Фустанот-едноставен,а убав.Само не како гореопишаниот!Нешто во овој стил -Овој фустан ми е фаворит! Накит не сакам да носам ,од типот на оние светкави алки од Бит пазар,нити ланче,сакам само убави менѓуши.Чевли обавезно височки Косата едноставна како онаа од десно