1.убаво црно сако 2.неколку пара фармерки во различни нијанси 3.балетанки 4.кошула(цветна,бела класична,проѕирна..) 5.обични маички уз тело,на братели во неколку бои 6.неколку пара обетки ..
-црно сако -мал црн фустан -добри црни панталони -класични црни високи потпетици -квалитетна бела кошула
- Бела кошула - Црна суќна - Сако за секоја пригода - Удобна штикла - Голема чанта Според мене, покрај овие класичниве, би требало да има: - корсет - црвено фустанче (мажите највеќе сакаат црвено) - макси суќна/фустан - плик ташна
Тренерки! Не е битно какви, оригинал или од пазар, но секој треба да има едни асални тренерки. Зашто сите ние на некој начин спортуваме, или водиме некоја физичка активност(барем треба) и не можам да поднесам да гледам луѓе кои планинарат на водно во фармерки, трчаат не кеј по кратки фармерски панталочиња, едноставно мене не ми иде. Исто и со едни асални спортски патики за трчање или планинарење. Вака друго се согласувам со многумина- фармерки, кошула, сако, панталони, црни чевли, неизбежниот блек дрес и еден асален часовник. Јас би додала уште по некое парче впечатлив накит. Зашто јас носам прилично едноставна облека, па накитот ми е тој што истакнува и надополнува. Али тоа е мој стил и начин на облекување. Инаку обавезителни ми се обични маички,без апликации без џиџања со интересни кроеви а сепак многу едноставни а невидум необични.
1.Тренерки. 2.Едноставни маички. 3.Добри патики. 4.Фармерки. 5.Летни кошулки. 6.Кратки пантолончиња 7.Балетанки. 8.Џемперчиња.
Купача гача со реси, хеланка со линии и асиметричен фустан/сукња, или ги имаш или уопште не постоиш у водите на модата и оригиналноста. Значи маст хев фор ал сизнс! Е сега за нас смртниците, според мене задолжително парче што треба да се има, се добри квалитетни најобични фармерки, патика удобна погодна за долги релации, некое убаво лепршаво фустанче, памучна маичка, и според моите филозофии сукња со добар крој и неутрална боја.
Според мене еве ги неколкуте неопходни работи за секоја девојка Црн фустан - класика Сако Потемни и посветли фармерки Кошула
-сако -цевка фармерки-светли и темни -бела кошула -едноставни маички -кратки панталончиња -летен фустан -џемперче -балетанки
1.обични маички 2.кратки панталончиња 3.фармерки 4.хеланки 5.патики 6.балентанки 7.тренерки 8.џемперчиња.
фармерки маички со кратки ракави маички со долги ракави кошулчиња во различни бои елечиња фустани кратки пантоломчиња рамбовки патики балетанки Спојлер мислам дека се доста
Девојкииии денес добив на подарок еве вакво и сеа не можам да се одлучааам дали да ги применам како летни пиџамчиња или онака за по дома на базен такви ствари пошто мн ми се комотни На што ви личи според вас, пиџамчиња или онака едно убаво летно комотно комплетче !?