Јарец – контролор на умот Моќните ментални сили на јарецот му овозможуваат да ги натера сите околу себе да се поклонуваат на неговите желби. Со ваквата способност, не постојат граници во однос на сето она коешто овој знак може да го постигне. Па точно .
Стрелец – извлекувач на вистината Стрелецот има способност да го натерасекој жив човек, во секоја можна ситуација да ја изусти вистината. Измама, итрина, заобиколување или одбивање да се каже вистината, нема да ви „пројдат“ пред стрелецот и неговатамоќ да ја извлече и пронајде вистината.
Рак – надчовечка емпатија Раковите имаат способност да ги почувствуваат емоциите на другите луѓе и можат физички да се поврзат со емоционалната состојба на секој жив човек, животно или растение. Точно.
Кога го прочитав ова , ја пронајдов другарка ми . Девојката е типичен пример за супер цврстина . Доживеа разочарувања на љубовно поле , почина личноста која и беше како втора мајка , имаше компликации со здравјето .. и сето ова го преживеа стабилно , исправена на нозе . Алал да и е . Чест ми е што ја имам за другарка ! Ако ми е интересен оној дел што го знам од приказната , ќе настојувам да дознаам се , се додека на соговорникот не му се качам на глава , па да ми каже : " Доста веќе аман еве ќе ти раскажам , само не настојувај повеќе ! " . Но ако увидам дека не треба да си го пикам носот онаму каде што не му е местото , културно се повлекувам и дозволувам на соговорникот сам да си ја птвори душата , доколку сака .