^ Таа имала мала уста! Мори Скајче, види што убаво ти е устето на втората слика.јас сочувствувам со Гоу
Гоу а мене ме зезаат дека како мала ме ранеле со тањирче у уста а не со лажиче Пробај така може ќе ти се зголемат усните
Онака средна уста Ама многу си ја сакам и немам проблеми со херпеси,пукање и сушење.Еве една сечена сликичка -->
Па имам средна уста и долната усна ми е подебела од горната . Инаку имам проблеми со херпеси многу често и многу ги мразам! Смрт за херпеси. Во зимата ми испукува ама со лабело се смирува. И тоа. - идиотски насмеана
Вајлд многу убава насмевка имаш. Впрочем - секоја насмевка е прекрасна! Да се смееш и да ги покажуваш забите.
Јас имам на горната уста ставено силикон не се познава многу ептееен малку пријателите ми викат сум потсетувала во устата на Елена Велевска(ама мене не ми е толкава голема)кога се смеам па и воопшто не се ни познава
ваква уста имам ... но, некогаш во животов ќе ставам само малку силикон во средниот дел на горната усна да не ми биде во вид на срце
па средна големина, и не ми е ништо посебно.. не си ја сакам многу, можела и подобра да биде али ај арна е
Да јас имам дебела уста кога мислам дебела мислам стваарноо дебела .. и кожата ми е сува [зборувам за кожата на лицето] бидејки на лицето ми е сува и мн проблемати4на зна4ии стварно устата постојано ми пука и ставам хидроцилин верувајте ми помогна