Многу мала посебно долната кога се смеам само линија имам , и ми е многу развлечена ич нема женствена форма ни сјај ( а понатака кармин) ни ништо не ми стои
Мојата уста кога се смеам наликува на устата на Џулија Робертс само не е баш толку голема.. А инаку е нормална, еве две слики со и без кармин. насмеана и сериозна
па мене ми се допаѓа мојата уста, не ми се појавуваат херпеси, не ми пука премногу, има убав облик и е полна. таман е !
Еден од моите појаки адути полна, исцртана, никогаш ми се нема појавено херпес, мазна, розевкаста....си ја сакам....а како мала многу се срамев што ми е голема устата и на многу слики долната ја имам собирано или прегризувано... бог да чува
Имам полна уста и си ја обожавам немам мн проблеми со незеретко ми пука а никогаш до сега ми се нема појавено херпеси еве слика од незе
Горе средна а долу полна, досега не сум имала проблеми како херпес, само зимно време понекогаш ми пука, но со лабело се е ок
До мене ли е или темава ми е едноставно глупава каква уста имате? тоа дава право да се отвори каков нос имате, какви очи имате, какви раце, нозе, тело,гради,колкови,нокти...што не... имате?? и како впрочем темава е од корист? важно сите ке си ги опишеме устињата и ке се сликаме уште...некој да не ги чита мислењата од темава.... баш ми е убаво форумчево али кога ке видам еден куп вакви теми.. мислам дека повеке треба да се брише....
Имам дебели усни,,и баш ми се допаѓа..немам скоро никогаш проблеми, и само мал период може да ми се суши и тоа или кога е мн ладно или пак. кога сум настината ..а инаку се е супер...
Ми фалат неколку заби (К10,К24,М3),останатото се е исполирано и остро,можам и вол да раскинам на парчиња.А и да не заборавам го имам оној дракулски look и никој не ме закача