Јас имам полна уста,дебела како силиконска и немам проблеми со неа во зима малку ми се лупи и никогаш сум немала херпес КОЈА СРЕЌА
Полна уста како силикони Ама и онака природно ми е оцртана сега да не се фалам ама тој дел од лицето ми е најубав имам убава форма ама зимно време исто така и многу ми се цепи ама со лабело поминува
Имам уста со средна големина. Горната усна ми е потенка, долната подебела. Онака, таман. Никогаш не сум фатила херпес (пу, пу, пу да не урочам) и не ми е склона кон сушење и пукање. Ми се допаѓа што секогаш има некоја природна цветло црвена нијанса како да сум ставала карминче.
Уста - средна големина, мене ми прави кејф. Херпес - никогаш не сум имала, а имам слушнато дека ако немаш до 13 години, нема да имаш ни понатаму. Распукува понекогаш, ете најчесто во зима, такви се и условите, ама не е нешто претерано, рани да ми се направи.. Друга работа врзана за мојата уста, е што нема видено кармин, лабело или сјај во целиве мои 16 години. Уствари лажам, има видено, максимум 2-5 секунди. Додека да видам каква рибетина сум со такво нешто Не трпам такви работи, крај на муабетот. И без тоа си е фина
Имам тенка мала уста. Зимно време често ми пука, но благодарение на балсами за испукана уста ја одржувам како што треба
Имам прилично тенка уста Немам никакви проблеми.. Ни херпеси ми искачаат, ни ми се лупи..(пу пу да не се урочам ) Само во зима некогаш знае да ми се суши често од студот па морам да ја мачкам со павловичева навечер, освен со лабело.. Порано многу често знаеше да ми се појави црвенило околу устата од што ја лижев многу.. ама сама сум си крива за тоа
имам средни усни и никигаш не сум имала со херпеси до сега, се надевам дека и во иднина нема да имам,а усните ми пукаат многу ретко
Еве ја мојата уста. Ни дебела ни тенка, средна. На зима за жал многу ми пука ама помага лабело и Павловиќева. За среќа, херпес досега ми се нема појавено. Си ја сакам , дека е моја Едит: устата на pupi.girl многу ми личи на таа од Шакира. Прекрасна е