еве го моето најубо ми е сите така ми велат Не го негувам некако посебно, лабело и чао пријатно Р.С. Shut up and kiss me!
имам ваква уста средна по големина.А за да ги одржувам меки усните користам NIVEA - PEARLY SHINE балсам
Е, мене ми е слична ваква, ниту премала, ниту пак преголема. Како и да е сепак би сакала да ми е поголема, но и ваква е убава. Не ми пука често затоа што редовно ја мачкам со лабело и исто така ја тријам со четка. И досега ми се нема појавено херпес, пу пу... да не ми се појави никогаш
голема полна и совршена според мене многу од другарите мој ми рекле блазеси му на дечкоти... а тоа ми е најголем комплимент... си ги сакам уснитеееееееееееееееее!!!
епа мојата уста е специјална... направена е од желе и праски, многу вкусна, често си ја лижам и си ставам лабело колку да е уште повкусна! ама многу си ја сакаммм..мммм....
Еве ја мојата уста во ретко издание, ова само еднаш и nevermore, бидејќи се чувствувам ко Џокер со црвен кармин. И не ми е баш тенка, средна уста имам - така е испадната зашто насмевката ми е скромна, од шеСка до шеСка.
Не си ја сакав , ама и тоа е дел од мене. Долниот дел ми е онака убав, полн , а горниот , кога сум озбилна некој ќе помисли дека немам горе усна
си ја сакам.пред една година на горната усна ставив силикони.не изгледа премногу вештачко и ми се допаѓа