Јас имам дебела уста и немам никакви проблеми. Не користам многу многу лабело и тоа го правам намерно. Мислам дека како ќе ја навикнеш така. Ако кожата на устата ти е навикната цело време на препарати тогаш ќе пука. Тоа е исто како и косата ако ја навикнеш на секој ден миење, секој ден ќе се мрси...Мораш да почнеш поретко да ја негуваш со лабело и сама од себе ќе си создаде природен баланс. Што се однесува до херпесите, те не се последица на проблеми со самата уста туку се внатрешни, а се појавуваат на уста заради тоа што тука е најнежна кожата и најмалку отпор има. Како што знам, или си склон на херпеси или не си... Јас за среќа не сум имала никогаш херпес..
Имам полни усни( не би ги нарекла дебели )... Немам никаков проблем...не ми пука многу често, и не ми се појавуваат херпеси воопшто, ама сепак понекојпат неможам да си ја гледам...
долната мие пополна а горната потенка.. инаку никогаш во живото не ми се направил херпес а ми пука 2-3 пати во годината инаку без лабело не одам никаде мора секогаш да ми биде мекичка
Eве ја пак,само без железа,во право светло да ми ја видите устата И знам дека сум досадна на темава,еве ветувам веке не ставам сликички
Паа...полна,доволно дебела,не ко бугаркине Мене лично ми се свиѓа,сите ми ја фалат Херпеси,па не ми искочил некој до сеа,(да чукнам во дрво ) И не ми пука,освен во зима.
Јас имам полни големи усни, и другарките ми велат дека и тие сакаат како мојата. Но не знаат што маки си трпам, Херпес обавезно назима еднаш во месецот ради ладно, или ако сум настинала. А настинувам и напролет и наесет, така да имам херпес често.. и го мразам тоа Лабело користам назима, иако не ми пука. Ова лето ќе го користам она на Авон со заштитен фактор.
Имам полна уста, за разлика од тие со полни усти мене воопшто не ми пука. Херпес одамна не ми се направил.
таман нит премногу тенка нит којзнае колку полна , т.е. горната тенка долната усна ми е полна. Без разлика кој период е стално ми е сува ако не користам лабело
полни усни имам, само малку горната ми е потенка од долната.. ама затоа маки колку ти душа сакаш. Испукана уста редовно, малку ветре да дувне готово ми пука
Нормална уста, нит голема, нит мала. Никогаш не се сеќавам да ми пукала или херпеси да ми се појавувале, да ми е сува и слично, а не користам некое лабело, нешто посебно, од време на време само гроздова маст...