Пред да ми стават протеза горниот дел на устата ми беше поголем но потоа ми стана многу мал и сеуште ми е само коа се смеам со заби ми е така поголем.И веќе 2 месеци без протеза. FREEDOM p.s имам ставено ефект така да не мислејте дека камерата ми е ужасна.
Zravoooo!!! Epa vaka jas imam debela usta i gore i dole i mn si ja sakam .. a za da ne vi izleguvaat herpesi koristejte samo vasi labela .. a za da ne vi puka ustata navecer koga gi miete zabite potrijte ja i ustata so cetkata i posle zavrsena rab stavete si labelo taka ke imate meka i neraspukana usta. [mod-kirilicaxolnw0p][/mod-kirilicaxolnw0p]
Имам средна. Долната усна ми е така пополна, и горната усна ми е полна, но малце ми е спуштена. Вечно ми е испукана, не ми помага ништо. Херпеси ми се прават само во зима, и пред настинка. Доста објаснувања- ете ја. И читав на кафе- пауза, што зборуваат цртите на лицето за вас?, ми пишува дека сум грижлива и чуствителна личност, и дека е тешко да ми се угоди. Е ми погодиле.
Горната усна ми е мала и тенка,а долната малку пополна. Никогаш не ми испукувала устата,ниту сум имала херпеси. Пу,пу,пу да не си ја урочам