Ни горната ни долната уста не ми се многу дебели но горната ми е малку по тенка за разлика од долната инаку си ги сакам усните не ми испукуваат многу само понеугаш кога е многу ладно.
Хмм па понекогаш си ја сакам, а понекогаш и не, имам мали усни, така средно тенки,но со моливче за оцртување и кармиче супер излеваат
E аман бре, сите тука полни/големи усни имате. Машала! Еве, барав слики и оваа е најслична (дури иста) уста на мојата: Спојлер (ни голема ни полна)
не премногу, но сепак полна и испакната.. и да имам доста проблеми со испукување во зима, а херпес досега не сум имала =]
Нешто сум послаб од батко Том Харди. Јес, не е скромно, но да, точно е. Потврдувано со многу комплименти до сега Спојлер
Епа полна ми е ..таква голема.) Постојано и на мене ми пука долната усна и уште како боли!А кога ќе станам од спиење ..престрашна е ! Како на нигер)
Имам средна уста, ни слаба ни дебела Искрено јас сакам полни усни, за тоа што ти пука можеш пред спиење да ставаш масло, мед и крем обичен. И лабело за преку ден. И мене ми пука по некогаш.. јас имам проблем повеќе со Афти, како топчиња се појавуваат .. ама после неколку дена исчезнуваат Ме нервира вака устата, имало некои вежби за поголеми усни.. Не сум исробала и мислам нема да помогне, но сепак таква сум
И јас имам средни усни, инаку јас еднаш во недела си ставам цимет и ми стои околу 10 минути и после некако ми е поцрвена и малку поголема.
имам полни усни и не ми пукаат многу..ама ставам лабело нонстоп..а за херпес имам слушнато дек се појавуват кај луѓе со слаб имунитет..