дали некој знае некое лабело или сјајче за поголем волумен на устата, инаку моите се многу малии, затоа ако знаете нешто пишете ми. позз
Ова порано во авон го имаше, знам дека даваше ефект на поголеми усни. Види разгледај во каталог дали го има.
Да да, сеа ми текна, памтам имаше сетра ми вакво, ама повеќе ги нема, баш вчера гледав во каталогот на авон..
Имам полни усни. И фала богу до сега сум немала никакви проблеми со херпеси. Инаку од ладното понекогаш ми пука и ми се лупи..
Јас само што го добив сјајчево,преубаво е И што најмногу ми се свиѓа е дека има многууу светки Иначе морам да предупредам,бајаги пецкаа Незнам во која категорија спаѓа,средна е ваљда
Сакам да имам голема уста. Долго време размислум да ставам нешто, кажете ми што може да се стави на устата за да биде поголема!? некое карминче, лебело..?? Некој што имал добро искуство од некој сјај? Чекам одговор девојки
Сјајчето на авон од погорните постови. Можеш со кармин малку да ја зголемиш,исцртај линија со креон за усни,малку погре од контурите на усните,и стави си кармин,најголем ефект имаш со црвен кармин.
имам пробано неколку ама тој од авон е ми најдобар... http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/6/7/7/0/677002.jpg
Мојата е катастрофа мала,нема убав облик,пука. Дајте некој совет како да ја направам да изгледа поголема пробав и вежби и свашта ама ништо.
Ни многу дебела, ни многу тенка - таман Сепак кога е поладно ми пука иако не ми е многу полна, но си ставам лабело и немам проблеми
Само силиконско полнење, друго нема. Се шалам. Мојата е таман, ни многу голема, ни тенка. Ама би сакала горните усни да ми се малце поизразени.